Ljut je...

Chris Rock konačno je odgovorio na ispriku Willa Smitha, ovakvu reakciju Smith sigurno nije očekivao

Chris Rock Afp 1/21 >> Pogledaj i ovo +10 Galerija

Čini se da je Chris Rock odgovorio na video isprike Willa Smitha zbog skandala koji je izbio na Oscarima ove godine.

Tijekom kratkog nastupa s Daveom Chappelleom u O2 Areni u Londonu, 57-godišnji komičar Chris Rock rekao je "J**o tvoj talački video", a fanovi su sigurni da se ova rečenica odnosila na video Willa Smitha kojim se javno ispričao Chrisu.

Podsjetimo, na ovogodišnjim Oscarima izbio je pravi incident kad je Smith ošamario komičara zbog šale na bolest njegove supruge Jade Pinkett Smith.
Smith se Rocku javno ispričao u videu, ali Chris se o tome slučajno nije oglašavao. Na šamar se jednom dosad osvrnuo samo u svojim stand-up nastupima, a to je napravio i sada.

Rock je također rekao da je to "j****o boljelo''.

"On je glumio Muhammada Alija. Ja ne mogu glumiti čak ni Floyda Mayweathera", također se navodno našalio Rock u nastupu.

"Javio sam se Chrisu i odgovorio mi je da još nije spreman razgovarati i da će mi se javiti kad bude. Zato ću ti sada reći, Chris, ispričavam ti se. Moje ponašanje je bilo neprihvatljivo i tu sam kad budeš spreman razgovarati", kazao je u Smith u videu, a također se ispričao i Chrisovoj majki te njegovoj cijeloj obitelji.

Will se tijekom dodjele Oscara popeo na pozornicu i udario Rocka u lice nakon što se komičar našalio na račun njegove supruge Jade Pinkett Smith. Manje od sat vremena kasnije, Smith je osvojio Oscara za najboljeg glumca za ulogu u filmu "Kralj Richard".

Akademija filmske umjetnosti i znanosti, koja broji 9.900 članova, odmah nakon dodjele osudila je postupke Willa Smitha, a zabranjen mu je i dolazak na dodjelu nagrada Oscar narednih 10 godina.

1/15 >> Pogledaj i ovo +11 Celebrity Prošetala je u haljini golih leđa i bez grudnjaka, a sve to ostalo je u sjeni drugog detalja kojem nisu odoljeli brojni frajeri

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Zanimljivosti Vlatka Pokos otkrila što misli o novom izgledu i bujnoj pozadini slavne reality zvijezde, mnogi su ostali u čudu!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS