Otkrio sve

JEO TUĐE OSTATKE I BIO BESKUĆNIK Teška životna priča slavnog glumca!

showbuzz DNEVNIK.hr

Chris Pratt obožavan je u cijelom svijetu. No, nije uvijek sve bilo sjajno. Prije samo nekoliko godina, nije imao gdje živjeti, a ni što jesti.

Glumac Chris Pratt danas je obožavan u cijelom svijetu, no nekad nije sve bilo tako sjajno. Prije nego što se proslavio, radio je razne poslove kako bi se prehranio. U "The Graham Norton Showu" ispričao je ponešto o svom putu do slave. Rekao je i da je bio konobar u groznom restoranu u Beverly Hillsu.

Kako je tada bio bez novca, ali i napojnica, nekad je bio prisiljen jesti ostatke s tuđih tanjura. "Gotovo nitko nije dolazio u restoran, pa nisam dobivao ni napojnice. Morao sam krasti s njihovih tanjura", požalio se Chris. Jednom ga je, kaže, jedna žena i uhvatila. "Zatražila je da bi ostatke radije ponijela kući". Pratt se snašao i rekao joj da je hrana već bačena.

Osim što je konobario, radio je i kao striper te je bio beskućnik i spavao je u kombiju. Sve to događalo se u vrijeme nakon što je izbačen s koledža. Dok se nije snašao, teško je živio. Ipak, sreća mu se osmijehnula pa je danas 'težak' oko 30 milijuna dolara. S kolegicom Annom Faris ima sina Jacka. Vjenčali su se 2009. godine te su otad u sretnom braku.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS