brad pitt za siromašne

Duga kosa i brada potpuno su zakamuflirale ovog glumca: ''Što je, pobogu, ovo? Izgleda kao beskućnik!''

Chris Pine - 7 Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Nove fotografije glumca Chrisa Pinea postale su pravi hit na internetu, svi ga uspoređuju s poznatim zavodnikom.

Glumac Chris Pine rijetko se pojavljuje u javnosti, a sad su ga paparazzi uhvatili na odmoru u Portofinu s djevojkom.

Par je uživao upijajući sunce u kupaćim kostimima, a fotografije su odmah obišle internet, ali ne zbog mlađahne partnerice.

Svi komentiraju novi glumčev imidž, koji je pokazao još prije nekoliko mjeseci na premijeri filma ''Poolman'' u Los Angelesu.

Duga kosa i brada učinile su ga potpuno neprepoznatljivim, a mnoge je podsjetio i na slavnog zavodnika Brada Pitta, pa nije dugo trebalo da se uz njegove fotografije širi i opis ''Brad Pitt za siromašne''.

A evo kako su ljudi reagirali kad su ga vidjeli na premijeri.

''Chris Pine u svojoj eri beskućnika'', ''Sramota me reći da mi je nekad bio simpatija'', ''Brad Pitt za sirotinju'', ''Je l' ovo stvarno?'', ''Kriza srednjih godina…'', ''Što je, pobogu, ovo?'' bili su samo neki od tisuća komentara.

Inače, 44-godišnji Chris bio je u braku s britanskom glumicom Annabelle Wallis, no čini se kako više nisu zajedno. O njihovu braku u javnosti se gotovo ništa ne zna.

Prije nje Chris je ljubio brojne slavne ljepotice, poput glumice Sofije Boutello i Zoë Kravitz. Ljubio je i fotografkinju Iris Björk Jóhannesdóttir, kostimografkinju Amandu Frances Horne, natjecateljicu showa "Love Island" Samiru Mighty te manekenke Jasminu Waltz i Dominique Piek.

1/14 >> Pogledaj i ovo +10 Celebrity Znate li tko su roditelji svojeglavog Jakova iz naše nove hit-serije? Talentirani glumac dolazi iz vrlo poznate zagrebačke obitelji

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Nećete vjerovati koliko Antonija Šola ima godina! Naša pjevačica kao da je zaustavila vrijeme: ''Ti si poput vina...''

Povezana vijest Celebrity Nekad je bio glavni zavodnik, a zbog prosijede brade i neuredne kose danas je teško reći da je baš o njemu riječ!

Povezana vijest Celebrity Sergej Trifunović uhvaćen je ispred suda u Splitu, kasnio je na ročište, a s njim je bila i 23 godine mlađa supruga

Povezana vijest Nekad i sad Evo kako je Minea izgledala na početku svoje karijere, imidž je često mijenjala, a s jednom frizurom bila je neprepoznatljiva!

Povezana vijest Celebrity Svi pričaju o bliskom susretu ovih dviju seks-bombi, fotografijama koje vidite opis ni nije potreban!

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS