Što on hoće?

Razbjesnio javnost: Prije 10 godina brutalno je prebio bivšu curu, a sada ju naziva "kraljicom"

Rihanna i Chris Brown (Foto: Profimedia) Profimedia 1/13 >> Pogledaj i ovo +2 Galerija

29-godišnji reper Chris Brown prije 10 godina nasrnuo je na svoju tadašnju djevojku Rihannu tijekom burne svađe u automobilu, zbog čega je ona zatražila liječničku pomoć.

Problematični reper ponovno provocira javnost, posebno obožavatelje svoje bivše djevojke.

29-godišnji reper Chris Brown prije 10 godina nasrnuo je na svoju tadašnju djevojku Rihannu tijekom burne svađe u automobilu, zbog čega je ona zatražila liječničku pomoć.

Fotografija uplakane Rihanne s brojnim modricama po licu obišla je svijet u sekundi, no i nakon tog nemilog događaja, pjevačica je nekoliko puta viđena u njegovom društvu, zbog čega je često bila kritizirana, posebno od strane raznih ženskih udruga koje su isticale da time šalje krivu poruku djevojkama i ženama.

Srećom, Rihanna se opametila te krenula dalje, no i 10 godina kasnije, reper joj ostavlja laskave komplimente ispod fotografija na Instagramu, zbog čega Rihannini obožavatelji lude. U posljednjem komentaru koji joj je ostavio ispod seksi fotografije na kojoj pozira u bijelom, donjem rublju iz vlastite modne kolekcije, Chris ju je nazvao "kraljicom" te je spomenuo "rušenje interneta".

Nakon toga joj je poručio da želi od nje uskoro čuti novu glazbu, dok su mu njezini obožavatelji kratko poručili da ga i dalje mrze.

Podsjetimo, njihova je turbulentna veza okončana u ranim jutarnjim satima 8. veljače 2009. godine, a zbog ozljeda Rihanna je otkazala nastup na 51. dodjeli Grammyja. Krajem iste godine započela je vezu s bejzbolašem Mattom Kempom koja nije dugo potrajala, a od 2010. do 2016. godine imala je i turbulentni odnos s reperom Drakeom.

U siječnju 2013. godine nakratko je obnovila vezu s Brownom, no krajem godine ponovno je bila slobodna. Još 2015. godine imala je kratku avanturu s reperom Travisom Scottom koji je danas poznat kao dečko Kylie Jenner te otac njezine kćerkice Stormi.

Od 2017. godine Rihanna je sretno zaljubljena u bogatog biznismena iz Saudijske Arabije, Hassana Jameela, no nikada nije pričala o toj vezi. Tek ju je kratko potvrdila u intervjuu za Vogue u siječnju 2018. godine, a posljednjih se tjedana šuškalo kako je na pomolu i raskošno vjenčanje.

Pjevačica nikada ne reagira na Chrisove komplimente, no to je ionako bolja opcija od ponovnog petljanja s njim nakon svega. 

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Plastična stražnjica i još plastičnije lice: Nikad deformiranija Khloe Kardashian zaprepastila obožavatelje

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS