Sad i to znamo

NAPOKON OTKRIVENA tajna prekida slavnog para

showbuzz DNEVNIK.hr

Sean Penn i Charlize Theron zaruke su prekinuli još u lipnju 2015. Iako se činilo kako par uistinu uživa, vijest o njihovom prekidu zatekla je sve, jer bar prema van, nije bilo nikakvih problema u njihovom odnosu.

Sada je, čini se, stiglo vrijeme da i lijepa Charlize Theron progovori o tajnovitom prekidu veze s glumcem Seanom Pennom. Glumica je odgovore na pitanje te vrste izbjegavala na sve moguće načine pa je tako ostavila poprilično prostora za kojekakva nagađanja. Ipak, napokon je prekinula šutnju.

'Nije mi jasno zašto ljudi uvijek dižu frku oko nečijeg razloga. Stvar je jednostavna, nije nam išlo, i to je to. Uvijek se očekuje da je iza prekida neki skandal ili sočan trač, ali u ovom slučaju to nije tako', rekla je glumica za američke medije.

Iako se činilo kako je zbog njega pobjegla na drugi kraj svijeta, ona tvrdi kako nije prekinula sve odnose s njim. 'Odluka o prekidu bila je zajednička. Bili smo zajedno 18 mjeseci i nije istina da smo prekinuli sve kontakte, a još je manje istina da sam ga jednostavno 'izrezala' iz svog života i da sam prema njemu bila bezosjećana', rekla je Charlize.

Ipak jednu je priču negirala, 'Nije istina da je trebao usvojiti mog sina, ipak, nismo bili u baš tako ozbiljnoj vezi. O tome nismo čak ni razgovarali'.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS