Film oživio traumu

Ima noćne more - Muče je sjećanja na traumatičan događaj iz djetinjstva!

showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica Charlize Theron ima noćne more zbog svoje nove filmske uloge.

Oscarom nagrađena Charlize Theron trenutno se bori sa svojim strahovima i trumama zbog filma koji je oživio sjećanja na njezino traumatično djetinjstvo.

Naime, 38-godišnja glumica producira i glumi u filmu rađenom po jednom od najprodavanijih romana triler tematike - Dark Places.

>> Daleko od glamura i teškog make upa - njezino ležerno izdanje!

U njemu Theron tumači Libby Day, izmučenu dušu koja je kao 7-godišnja djevojčica svjedočila okrutnom smaknuću svoje majke i dviju sestara u sklopu sotonističkog rituala.

Upravo je ova priča veoma dirnula Charlize, južnoafričku glumicu, koja je kao 15-godišnja djevojka svjedočila ubojstvu oca nasilnika kojem je u samoobrani sačmaricom život oduzela njezina majka. S obzirom da se radilo o samoobrani, njezina majka nije bila osuđena, a Charlize je smrt oca nazvala 'velikom tragedijom svog života'.

Izvori bliski glumici tvrde kako se Charlize trenutno bori sa sjećanjima i emocijama koje je dugo vremena potiskivala u sebi.

'Tvrdi kako trenutno prolazi kroz veoma teške trenutke, no nekako se nosi s tim. Rekla je da ovaj film radi za svu djecu koja proživljavaju ono što je i ona proživljavala tijekom djetinjstva i želi da iz toga što prije izađu', tvrde izvori bliski glumici.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS