Šokantno ponašanje

DOVEO GA DO RUBA Otac Charlijea Sheena digao ruke od njega

showbuzz DNEVNIK.hr

Izgleda kako se Martin Sheen u potpunosti slomio zbog groznog ponašanja svog sina, a najviše zbog Charlijevih prijetnji bivšoj zaručnici.

Osim što se bori s opakom bolešću, novčanim problemima i bivšim ženama, u javnost je izašla vijest kako je Charlie Sheena svojim šokantnim ponašanjem doveo do samog ruba svog oca, poznatog glumaca Martina Sheena.

Bliski izvor rekao je za 'Radar Online' kako se Martin zbog sinovog ponašanja potpuno slomio i prolazi kroz veliku bol. Bez obzira na ogromnu ljubav i dobre savjete s kojima mu je pokušao pomoći, ipak ne može prijeći preko njegove zle naravi i prijetnji bivšim partnericama. Svjestan je da se njegov sin s ovakvim ponašanjem vraća na staro. Nakon svih osuda i kaznenih dijela koje dolaze od strane policije u Los Angelesu njegov otac sve više vjeruje u glasine da mu je sin stvarni monstrum.

Izvor navodi da je Martin prošao pakao brinući se o Charlieju nakon što mu je dijagnosticiran HIV, a kap koja je prelila čašu bila je Sheenova prijetnja smrću bivšoj zaručnici.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS