'Preskočio' je i veća imena

Voljeli ga ili ne - on je Christian Grey!

showbuzz DNEVNIK.hr

Najiščekivanija filmska adaptacija, ona erotskog romana 'Pedeset nijansi sive', napokon je dobila glumačka imena koja će imati priliku utjeloviti glavne likove - Anastasiu Steele i Christiana Greya. No, nisu baš svi zadovoljni njihovim izborom!

Nakon što je jučer objavljeno da će Dakota Johnson i Charlie Hunnam utjeloviti Anastasiu Steele i Christiana Greya u filmskoj adaptaciji romana 'Pedeset nijansi sive', pripadnici društvenih mreža digli su se na noge. Nikako nisu zadovoljni izborom glumaca, a to se posebno odnosi na plavokosog ljepotana, 33-godišnjeg Charlieja Hunnama.

Upravo njega spominju u istom razočaravajućem kontekstu kao što je to bio slučaj s Benom Affleckom u ulozi Batmana.

'Film će biti totalno uništen. Pedeset nijansi će biti potpuna katastrofa', neki su od komentara na društvenim mrežama koji nikako ne idu u prilog glumcima.

>> Odabrani glumci za Pedeset nijansi sive - Dakota Johnson i Charlie Hunnam

No, voljeli ga ili ne, činjenica je kako je Charlie Hunnam zvijezda serije 'Sinovi anarhije' te se od malih nogu bavi glumom. Pojavljuje se i u filmskom hitu Pacific Rim. Kao konkurent za ovu ulogu spominjao se i veliki Ryan Gosling, no Charlie je ipak 'pobijedio'.

Zanimljivo je i kako ovaj glumac nije bio prvi izbor autorice romana E.L. James koja je kao Greya vidjela slavnog 'vampira' Roberta Pattinsona.

Dakota Johnson kao Anastasia

23-godišnja Dakota Johnson manje je poznata javnosti kao glumica, a više kao kći razvedenog para - Dona Johnsona i Melanie Griffith. No, ima ona iza sebe i glumačke angažmane poput onog u filmu 'Društvena mreža', gdje je glumila uz Justina Timberlakea.

Dakota je dobila ulogu Anastasie u oštroj konkurenciji kolegica Emme Watson i Imogen Poots.

Producenti filma izuzetno su zadovoljni odnosom ovo dvoje mladih glumaca.

'Između njih postoji nevjerojatna kemija. Upravo je to važno za uspjeh filma, naravno, jednako kao i talent glumaca i mogućnost prilagodbe jedno drugome. Potpuno je nebitno kako tko izgleda', komentirali su producenti negodovanja na izbor glumaca koja su preplavila društvene mreže.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS