Zvijezde Masterchefa

Poznati nam otkrili svoje male tajne iz djetinjstva

showbuzz DNEVNIK.hr

Zvijezde Masterchefa već su dosad pokazali da znaju zaista puno kada je u pitanju snalaženje u kuhinji. A sve je počelo još u mladim danima.

Najpoznatija hrvatska kuhinja ozbiljno se zahuktava, a natjecanje je sve ozbiljnije. Naši kuhari trude se u Celebrity Masterchefu što bolje iskazati. Već su dosad pokazali da znaju zaista puno. A sve je počelo još u mladim danima.

Otkrili su nam neki od kandidata što su prvo naučili kuhati. Andrea Andrassy kazala je kako je to bio čaj. 'Sjećam se da sam kuhala hrenovke, jaje i kajganu. Mislim da su prvi susreti s kuhanjem bile situacije kada je mama skuhala bolonjez i bratu i meni dala da podgrijemo i napravimo špagete. Uglavnom sam gledala kako mama to radi i pokušala sam to replicirati. Bilo je jako loše na početku, s vremenom je postalo bolje', priča Andrea Andrassy.

Baby Dooks otkrio je da je prvo počeo kuhati tjestenine. 'Ja sam već s devet godina kuhao s mamom. I omlete sam znao raditi kao mali', kaže. Lijepa Sementa Rajhard prvo je naučila spremati palačinke, koje joj i danas svi hvale.

'Moje prvo pravo jelo bila je pizza. Radio sam u Londonu preko godinu dana u jednoj pizzeriji. Nakon što sam se vratio u Hrvatsku, frendovima sam radio samo pizze', priča Hrvoje Rupčić.

Ivana Marić bacila se odmah na slastice. 'Prvo sam naučila praviti palačinke u 4. razredu osnovne i onda sam baš voljela praviti kolače. Mislim da su bile ledene kocke. Nakon godinu dana sam svaki vikend radila ledene kocke.'

Celebrity MasterChef gledajte od ponedjeljka do srijede u 22:15h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na masterchef.hr!  Propuštene epizode pogledajte ovdje.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS