MasterChef 2014

Antonija Šola: 'Sanjala sam da filetiram ribu!'

showbuzz DNEVNIK.hr

U najpoznatijoj celebrity kuhinji u Hrvata ni sutra neće biti dosadno!

 Iza posljednje skupine naših celebrity kandidata je prvi izazov u MasterChef kuhinji, a u osmoj epizodi bit će vrijeme za nove avanture.

'Danas nas čekaju novi izazovi, ne znam točno što. Danas je zapravo dan kad dolazi do nekakve eliminacije', novi dan će najaviti Ivana Husar Mlinac.

Dino: ´To je neka malo temperamentnija tuna!´

Antonija Šola će dio izazova vidjeti u svojim snovima: ´Sanjala sam da filetiram ribu, najozbiljnije! Žiri, ribe i filete – sve to sam sanjala!´.

I neće biti daleko od istine jer će u novom izazovu naglasak biti upravo na ribi, ali ne na njezinom filetiranju, već na prepoznavanju vidom i opipom. Kandidati će za raspoznavanje osam različitih vrsta ribe imati dvije minute, a onaj koji ostvari najveći broj točnih odgovora steći će prednost u sljedećem, eliminacijskom izazovu.

'Predlažem da se pomolimo, to je trenutno jedino što univerzalno vrijedi´, Irini Čulinović neće biti svejedno zbog nadolazećeg izazova.
Antonija u ovom trenutku nade polaže u apsolutno nemoguće. ´Nadam se da će mi ribe nešto govoriti pa ću onda ja znati o čemu se radi!´, kazat će kroz smijeh. 'Sama pomisao na sirovu ribu mi je bila prilično zastrašujuća!´, priznaje Ivana Husar Mlinac, kao i da o ribama ne zna puno.

Autor najboljeg jela s potpisom iz prethodne epizode u ovom će izazovu imati prednost u obliku dva boda bonusa.

Koji će celebrity moliti ribu da mu kaže svoje ime, hoće li se među morskim ribama u izazovu naći i neka riječna, tko će briljirati u novom izazovu te tako izboriti prednost u Stres testu, a tko će se oprostiti od najpoznatije reality kuhinje, ne propustite saznati sutra, u novoj epizodi Celebrity MasterChefa.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS