''bolno za slušanje''

Zvijezda Spasilačke službe rastužila fanove: Jedva je govorila, ali navodno postoji logično objašnjenje!

Carmen Electra Screenshot 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Carmen Electra gostovala je u podcastu "The Skinny Confidential" kako bi govorila o 35 godina serije "Spasilačka služba", no pozornost je ukralo njezino čudno ponašanje.

Zvijezda 90-ih Carmen Electra, koju je publika imala prilike upoznati u seriji "Spasilačka služba", ovih je dana gostovala u podcastu "The Skinny Confidential" s Lauryn Bosstick povodom 35. godišnjice početka emitiranja serije.

I dok se u samom intervjuu prisjetila brojnih situacija, poput slikanja za "Playboy", susreta s Princeom i bivšim suprugom Dennisom Rodmanom i rada na MTV-u, njezinim obožavateljima pozornost je ukralo nešto drugo. 52-godišnja glumica pojavila se na intervjuu manje uglađena, zbog čega su društvene mreže odmah počele govoriti kako je došla na intervju pod utjecajem opijata. 

I dok je jedan dio fanova pisao kako je intervju bilo teško gledati i hvalio voditeljicu na profesionalnosti, izvor blizak produkciji tvrdi kako je ponašanje Carmen Electre bilo uzrokovano koronavirusom, koju je imala u tom trenutku.

"Čini se da je toliko opijena da jedva izgovara riječi. Ovo je bilo bolno slušati. Ne mogu se zamisliti da sjedim ondje i pokušavam se pretvarati da je sve normalno", stoji u jednom komentaru, dok u drugom piše: "Ovo je bilo teško gledati, bilo mi je teško završiti cijeli video! Bila je bez koncentracije, a nadala sam se dobrom intervjuu."

Sporni intervju je na YouTubeu.

Kolegica Carmen Electre iz serije Nicole Eggert bori se s teškom bolešću, a sve detalje pročitajte OVDJE.

Najpoznatija glumica iz serije "Spasilačka služba" Pamela Anderson odrekla se šminkanja, a njezinih razloga se prisjetite OVDJE.

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Nekad i sad Prepoznajete li veliku zvijezdu 90-ih? Obožavali smo ga gledati u kultnoj seriji koja je i danas hit!

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Kolinda Grabar-Kitarović pozirala s najbogatijim čovjekom na svijetu, našla se u društvu brojnih svjetski poznatih faca

Mladi ljubavni par iz MasterChefa upoznao se na faksu, a sigurni su da njihovu ljubav neće poljuljati ni rivalstvo u showu!

Prekrasne kćeri Stallone je počastio još ljepšim poklonom vrijednim čak 25 milijuna dolara!

Povezana vijest Celebrity Kakav je plan za potpuni povratak Kate Middleton? Protekli mjeseci bili su vrlo izazovni za kraljevsku obitelj

Povezana vijest Celebrity Je li pretjerala? Nikad mršavija figura bivše glazbene zvijezde postala tema rasprave

Ecija Ivušić na sudu je proglašena krivom, zbog objavljivanja zabranjenog sadržaja mora platiti kaznu

Stručnjakinja za govor tijela uočila je nešto kod princa Harryja: "Rijetko je kada pokazivao toliko..."

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS