pukla ljubav

Šuškalo se da je supruga ostavila jer ju je varao, no obožavateljima je sada objasnila sve te kaže da joj podrška ne treba

Cardi B (Foto: Instagram) instagram 1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Cardi B i Offset su nedavno objavili da se rastaju, a pjevačica je sada objasnila kako su se previše svađali te je zbog toga njihovoj ljubavi došao kraj.

Pjevačica Cardi B priznala je kako nije pustila suzu otkako je najavila da se rastaje od supruga Offseta nakon tri godine braka. 27-godišnja reperica predala je papire za razvod, a to ju niti malo ne uzrujava.

"Hvala vam svima na potpori, iako mi zaista nije potrebna. Dobro sam. Želim vam samo poručiti da nisam niti jednom zaplakala", ispričala je Cardi B fanovima na Instagram live videu. Istaknula je i kako do prekida nije došlo zbog njegove nevjere, kako se govorkalo posljednjih dana.

Pjevačica i njezin suprug rastali su se jer su se konstantno svađali. "Umorila sam se od svađanja. Umorila sam se od toga da se ne možemo dogovoriti u vezi ničeg. Imam osjećaj da sam umorna od ljudi", rekla je glazbenica.

Cardi B i Offset prije dvije godine su se nakratko rastali, no par mjeseci kasnije su potvrdili da su ponovno zajedno. Dobili su kći Kulture Kiari Cephus, a već su nedavno rekli kako će nastojati održati dobar odnos zbog djevojčice.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS