Cara u intervjuu

Iziritirala voditelje, a oni joj poručili - neka malo odspava

showbuzz DNEVNIK.hr

Cara Delevingne dala je jedan od najčudnijih intervjua za jedenu američku TV postaju.

Mlada ljepotica Cara Delevingne dala je jedan od najčudnijih intervjua za jednu američku TV postaju. Bilo je očito kako Cara nije bila najsretnija što je u rano jutro morala odgovarati na pitanja voditelja.

Otvoreno o svojim lezbijskim iskustvima i divljem životu

Njeni odgovori bili su sarkastični i preko volje što se ni voditeljima nije posebno svidjelo. Sve je počelo kada ju je jedan od voditelja nazvao Carla umjesto Cara. To je se, jasno, nije ni najmanje svidjelo. Kada su je upitali  je li pročitala knjigu prema kojoj je rađen film 'Paper Towns' u kojem se pojavljuje, odgovorila je kako ne čita ni knjige ni scenarij.

Već se tada dalo naslutiti kako razgovor neće dobro završiti. Na pitanje ima li sličnosti između nje i lika kojeg u filmu glumi, Cara je odgovorila, 'Mrzim je!'

Kada im je dozlogrdilo Carino ponašanje, voditelj je zaključio kako je bila više uzbuđena dok je davala neke druge intervjue i zaključio da su možda oni kako voditelji krivi zbog njenog ponašanja. Cara je u svom sarkastičnom tonu rekla kako je moguće da je tako raspoložena baš zbog njih. Voditelj je na to zaključio kako bi bilo najbolje da Cara malo 'ubije oko' i završio obostrano mučenje u programu uživo. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS