Kamere ju obožavaju!

Lijepa glumica i zvijezda ''Nevjere'' objavila niz fotografija pa sve oduševila svojom prirodnom ljepotom!

showbuzz DNEVNIK.hr

Cansu Dere, glavna glumica popularne serije ''Nevjera'' koja se emitira na Novoj TV objavila je seriju fotografija i oduševila ljepotom i jednostavnošću.

Glumica Cansu Dere, 41-godišnja je ljepotica koja je trenutno najpoznatija po ulozi u seriji ''Nevjera'' koja se trenutno emitira u programu Nove TV, a gledateljima je otprije poznata i po serijama "Sila" i "Ezel".

Studirala je arheologiju od koje je odustala, a osvojila je i laskavu titulu Miss Turske na izboru 2000. godine. Ipak, na svjetski izbor nije uspjela otići jer je tamošnja vlada zabranila odlazak jer se održavala u grčkom dijelu Cipra, ali uspjela je ostvariti uspješnu manekensku karijeru.

Cansu trenutačno na profilu na Instagramu prati 2,3 milijuna ljudi i slovi kao jedna od najutjecajnijih osoba u Turskoj, iako s obožavateljima rijetko dijeli trenutke iz privatnog života.

Međutim, nedavno je na profilu podijelila seriju fotografija koje su bile snimane za tursku verziju časopisa Elle.

Glumica je fotografirana u bež odjevnim kombinacijama koje su najčešće bile kombinirane od topića i kratkih hlača ili bodija, a bez puno šminke i s jednostavnom pundžom glumica je oduševila prirodnom ljepotom.

Svoj ljubavni život skriva kao zmija noge, a zbog lošeg iskustva sa bivšim zaručnikom Cansu je postala oprezna s ljubavnim vezama.

Naime, bivši zaručnik prevario ju je s njezinom prijateljicom s kojom se kasnije vjenčao i dobio dijete, a nakon njega Cansu je počela hodati s menadžerom koji ju je također ostavio zbog druge žene.

Poučena ovakvim iskustvima, nije ni čudo što se glumica odlično snalazi u ulozi u seriji ''Nevjera'' gdje njezin lik također biva prevaren.

Šuškalo se i da je glumica danas u vezi s osam godina mlađim kolegom Metinom Akdulgerom, no niti jedno od njih to nikada nije potvrdilo u javnosti.

1/16 >> Pogledaj i ovo +12 Celebrity Zaključila je da joj izgled ne donosi ništa dobro u životu, ali opaki dekolte voli pokazati dok skakuće pred svima!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS