Noge do neba!

Ljepotica u bijelom: Figura i kupaći kostim s prorezima koji nikako nisu mogli proći nezapaženo

Candice Swanepoel (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Candice Swanepoel snimljena je na plaži u Miamiju u jednodijelnom kupaćem kostimu s prorezima na bokovima koji je naglasio njezine vitke noge.

Viktorijina anđelica Candice Swanepoel (32) za vikend je pobjegla u Miami, gdje je mamila uzdahe svojom besprijekornom linijom u badiću.

Južnoafričku manekenku paparazzi su snimili na plaži u društvu njezinih sinova Anace i Ariela, koje je dobila s bivšim partnerom Hermannom Nicolijem, piše Daily Mail.

Nosila je jednodijelni bijeli kupaći kostim bez naramenica, s visokim prorezima na bokovima koji su vizualno dodatno izdužili njezine noge, a upotpunila ga je nanizanim ogrlicama, okruglim naušnicama i sunčanim naočalama te je pokazala da je i na plaži moguće izgledati glamurozno.

Vitka ljepotica bila je pravi mamac za poglede dok se prešetavala plažom jednako samouvjereno kao što kroči i po manekenskoj pisti više od polovice svojeg života.

Naime, Candice se manekenstvom počela baviti kad joj je bilo 15 godina, a agent za modele spazio ju je na tržnici u gradu Durbanu, gdje se školovala u internatu. Svoju vitku liniju duguje baletu, kojim se bavi od djetinjstva, a do danas je izgradila zavidnu karijeru koja još traje.

Pojavila se u brojnim međunarodnim izdanjima magazina Vogue, Elle, GQ i Harper's Bazaar. Nosila je revije za poznate brendove, među kojima su Chanel, Fendi, Dolce & Gabbana, Dior i Victoria's Secret. Bila je i zaštitno lice za Tom Ford, Nike, Michael Kors i druge popularne marke, a prije dvije godine pokrenula je svoj brend badića Tropic of C.

S ocem svoje djece, koji je također maneken, u vezi je bila 14 godina, a prekinuli su 2017. jer su se navodno zbog svog posla previše udaljili.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS