jasno je čime ga je osvojila

Zakleti neženja izgubio je glavu za ovom ljepoticom, a ona je u prozirnoj haljini pokazala sve svoje čari!

Camila Morrone (Foto: Profimedia) profimedia 1/8 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Djevojka Leonarda DiCaprija, Camila Morrone, ukrala je sve poglede na gala događaju u Los Angelesu na kojem se pojavila u potpuno prozirnoj haljini.

Manekenka i glumica Camila Morrone (24) plijeni pažnju gdje god se pojavi, pa nije ni čudo da je baš ona uspjela zarobiti srce slavnog neženje, oskarovca Leonarda DiCaprija (46).

No na svečanom događaju LACMA Art + Film Gala u Los Angelesu pojavila se bez njega, a svojim modni odabirom pobrinula se da svi pogledi budu na njoj.

Ljepotica argentinskih korijena zablistala je u mrežastoj crnoj haljini u kojoj je malo toga prepustila mašti, a izazovni prorez je u prvi plan stavio njezine vitke noge.

Camila je Leonardova najdugovječnija djevojka i u vezi su od 2017. godine, a prije nje je samo mijenjao dugonoge ljepotice.

Na popisu DiCaprijevih bivših nalaze se manekenke Nina Agdal, Gisele Bündchen, Eva Herzigova i Bar Refaeli te glumice Kelly Rohrbach i Blake Lively, a šuškalo se i da je ljubio pjevačicu Rihannu.

Navodno su ga sve one ostavile upravo zato što se nije želio vjenčati i skrasiti uz njih, no čini se kako je DiCaprio sada konačno našao onu pravu jer se od prošle godine šuška kako je zaprosio Camilu.

1/13 >> Pogledaj i ovo +9 Zanimljivosti Tri dana prije vjenčanja pobjegla je s njegovim najboljim prijateljem, dugo godina mu je trebalo da to preboli

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Nekad i sad Pogledajte kako danas izgleda nekadašnja seks-bomba, paparazzi su je ulovili u rijetkom izlasku i bez imalo šminke

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS