Ma je li moguće?

Ovakve prizore gledali smo prije samo nekoliko dana, no ovaj poznati par sada je šokirao svojom odlukom!

Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Getty Images) - 7 Getty Images 1/5 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Camila Cabello i Shawn Mendes objavili su zajedničku poruku u kojoj su otkrili da su nakon nešto više od dvije godine odlučili prekinuti vezu, no ostaju prijatelji.

Pjevačica Camila Cabello i pjevač Shawn Mendes objavili su da su nakon nešto više od dvije godine veze prekinuli. Istaknuli su kako su odlučili prekinuti ljubavnu vezu, no prijatelji će zauvijek ostati.

"Bok ljudi, odlučili smo prekinuti našu ljubavnu vezu, ali ljubav koju imamo jedno prema drugome jača je no ikada. U vezu smo ušli kao najbolji prijatelji i to ćemo ostati. Cijenimo vašu podršku od samog početka i nadamo se da ćemo je imati i dalje", stoji u službenoj izjavi koju je objavio sada već bivši par na svojim profilima na društvenim mrežama.

Njihovi obožavatelji ostali su u šoku jer je par prije samo nekoliko dana izmjenjivao nježnosti na plaži u Miamiju i nikome nije jasno što je dovelo do prekida.

Posljednje dvije godine bili su nerazdvojni, a nije tajna kako je Shawn Camili nerijetko bio najveća podrška u životu.

Pop-zvijezda u posljednje se vrijeme našla na naslovnicama svjetskih medija, i to jer je hrabro odlučila svima pokazati takozvane sitne nesavršenosti na tijelu, kakve se mnoge žene danas, nažalost, srame pokazati. No Camila zato bez problema šeće u uskim i pripijenim izdanjima i pokazuje goli trbuh i sve svoje obline, kao i prirodno lice bez šminke.

Pjevačica je u jednom od svojih zadnjih intervjua priznala i da se bori s anksioznošću, zbog koje se često posljednjih mjeseci osjećala nedovoljno dobrom za bilo što što je radila.

1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Protiv Aleca Baldwina podignute dvije tužbe zbog pucnjave na setu filma "Rust": "Odlučio je igrati ruski rulet"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS