samo ležerno

Nekoć omiljenu plavušu uhvatili u rijetkom izlasku u javnost, čini se kako joj privatnost paše nakon 20 godina bogate karijere

Cameron Diaz (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Cameron Diaz rijetko se u posljednje vrijeme pojavljuje u javnosti, a fotografi su je ovoga tjedna uhvatili u kupnji u Los Angelesu.

Bivša glumica Cameron Diaz prije nekoliko je otišla iz Hollywooda kako bi se posvetila obitelji, a 49-godišnja ljepotica rijetko se više i pojavljuje u javnosti. Fotografi su je ovoga tjedna uhvatili dok je obavljala kupnju nakon Božića, a nekadašnja holivudska miljenica na sebi je imala crnu ležernu kombinaciju te je neometano šetala Los Angelesom.

Iako je jasno dala do znanja da ne želi više biti dijelom celebrity života, paparazzi je u dalje prate u stopu gdje god da se pojavi. Ovoga puta pokušala se sakriti ispod zaštitne maske za lice i sunčanih naočala, no nije joj uspjelo.

Podsjetimo, Cameron je šokirala javnost kada je 2014. godine objavila da se povlači iz glume, a krajem 2019. uslijedio je još jedan šok.

Cameron je tada na svojem Instagramu objavila da su ona i njezin suprug Benji Madden (42) dobili kćer, koju su nazvali Raddix, a do danas još nije poznato je li djevojčicu rodila glumica ili surogat majka.

Cameron i kćerkicu krije od javnosti i ne dijeli njezine fotografije na društvenim mrežama, no paparazzi su je u nekoliko navrata uhvatili i s njom.

Iako izbjegava javna pojavljivanja, Cameron je itekako aktivna na Instagramu, gdje uglavnom reklamira svoja vina koja proizvodi od organskog grožđa i bez šećera.

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Luka Nižetić otkrio u čijem je društvu proveo blagdane pa raznježio mnoge: "Ona je moj Božić i moje sve"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS