melem za oči

Šuškalo se da mu je brak gotov, ubrzo je sve razuvjerio, a njegova objava razveselila je milijune žena

Burak Özçivit (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Burak Ozcivit od 2017. u braku je s Fahriye Evcen te imaju dvogodišnjeg sina Karana, a razveselio je obožavateljice fotografijom svoga golog torza.

Burak Ozcivit (36) i Fahriye Evcen (35) u braku su od 2017., a posljednjih godinu dana šuškalo se da se razvode. 

Glumac, koji se proslavio u sapunici "Sulejman Veličanstveni" kao vojskovođa Bali-beg, razveselio je obožavateljice seksi fotografijom na Instagramu. Burak je pozirao bez majice na plaži, a u prvom planu bio je njegov torzo, čime je pokazao da ponosno nosi svoj ljubavni tepih i nije pobornik depilacije. 

"Zgodan", "Ugodan odmor", "Goriš", "Kralj", "Volim te", "Opraštamo mu dlakavost", "Lijep muškarac", "Opa. Netko uživa u suncu", komentirale su pratiteljice, kojih ima više od 18 milijuna na Instagramu, objavu naočitog Turčina. 

Turski su mediji u rujnu prošle godine pisali da Burak ima problema u braku s glumicom Fahriye nakon što je ona pala u depresiju zbog očeve smrti i nije htjela prihvatiti njegov savjet i preporuku da potraži stručnu pomoć dok je on preuzeo brigu o njihovu sinu. Prema navodima izvora bliskog paru, upravo je pitanje odgoja djeteta stavilo točku na i jer svatko bi sina želio odgajati na svoj način.

No čini se da su supružnici, koji imaju dvogodišnjeg sina Karana, izgladili probleme ili oni uopće nisu postojali, što je razočaralo obožavateljice zaluđene Bali-begom. Burak i Fahriye početkom srpnja proslavili su četvrtu godišnjicu braka i prisjetili se svoje svadbe u palači Sait Halim Paşa Yalısı. 

Za godišnjicu braka glumac je supruzi priredio raskošnu proslavu i u ponoć organizirao vatromet. Nakon toga ju je odveo i na putovanje i pritom joj nije otkrio lokaciju. 

Inače, par se upoznao na snimanju sapunice "Ptica pjevica". Ubrzo su se zaljubili i kasnije su snimili film "Ljubav nalikuje tebi" te je tada javnost saznala da su u vezi. "Među nama se razvila strast čim smo se upoznali, bila je to neka posebna energija. Nakon što smo snimili i film zajedno, naša je veza postala čvršća i dublja", objasnio je svojedobno Burak.

Vjenčali su se 2017. u Istanbulu nakon četiri godine veze, a 2019. su dobili sina Karana. Evcen se osim glumom bavi i manekenstvom i bila je zaštitno lice brenda L'Oreal te je uvrštena na popis najljepših žena svijeta.

Glumica je poznata i po vezi s još jednim turskim glumcem koji je osvojio žene diljem svijeta, a riječ je o Ozcanu Denizu (49). Fahriye i Ozcan, koji se proslavio u seriji "Sudbina", bili su skupa pet godina.

Zanimljivo je da glumicu i njezina muža Buraka nazivaju turskom Brangelinom i privlače veliku pozornost javnosti. Njega na Instagramu prati 15,2 milijuna ljudi, dok Fahriye ima 10,8 milijuna pratitelja.

1/7 >> Pogledaj i ovo +3 Celebrity Naš mladi reprezentativac objavio prve fotke sa svog bajkovitog vjenčanja, čestitke stižu sa svih strana!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS