što se tu izdogađalo?

Ova fotografija princa Harryja izazvala je nove probleme za kraljevsku obitelj, navodno je ovo prava istina o njoj!

Princ Harry Instagram 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Nedavna čestitka britanske kraljevske obitelji izazvala je kritike fanova odbjeglih vojvoda od Sussexa zbog izrezivanja Meghan Markle s fotografije.

Nekad najpopularniji član britanske kraljevske obitelji princ Harry proslavio je svoj 40. rođendan uz suprugu Meghan Markle i djecu.

Čestitke povodom velike obljetnice uputila je i britanska kraljevska obitelj uz Harryjevu fotografiju iz posjeta Irskoj 2018. godine.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Veoma brzo javili su se fanovi odbjeglog para koji su uočili da je fotografija Harryja dio fotografije na kojoj je i Meghan. Međutim, u obranu Buckinghamske palače stala je agencija Press Association.

U izjavi za britanske medije Press Association objavio je kako su britanskoj kraljevskoj obitelji ustupili više verzija iste slike - sa svim uključenima, među kojima su i princ Harry i Meghan, te zasebno fotografije Meghan i Harryja izdvojene iz te slike.

Poslije odstupanja s kraljevskih dužnosti Harry i Meghan preselili su se u Montecito i zahladili odnose s Londonom. Posljednji put kada su se Harry i njegov otac, kralj Charles III. susreli bilo je u veljači nakon Charlesove dijagnoze raka.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Princ George već je krenuo stopama oca Williama: ''Ima samo 11 godina, ali pravo je vrijeme za početak!''

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Severina u najneobičnijim čizmama zapjevala "Moju štiklu", zbog cijene ovog komada moglo bi vam se zavrtjeti u glavi!

Povezana vijest Celebrity Princu Harryju na račun će sjesti pozamašna rođendanska svota, na ovo je čekao 30 godina

Povezana vijest Celebrity Prizori Sofie Vergare u ovoj haljini kao dokaz zašto je zovu jednom od najljepših žena u Hollywoodu

Povezana vijest Nekad i sad Demi ovako izgleda sa 61 godinom? Kad vidite njezine fotografije iz prošlosti, bit će vam jasno zašto se čudimo!

Povezana vijest Celebrity Prije puta u drugu zemlju Maja Šuput pohvalila se važnim trenutkom u životu svog sina!

Povezana vijest Celebrity Oglasila se supruga Sergeja Trifunovića poslije uhićenja u Hrvatskoj: ''Odveli su ga u nepoznatom smjeru...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS