Mamac za poglede

Proslavila se golišavim fotkama, a sad intrigira javnost vrućim igricama na luksuznoj jahti

showbuzz DNEVNIK.hr

Manekenka Brooks Nader snimljena je kako izmjenjuje nježnosti sa suprugom Billyjem Haireom na plaži u Miamiju.

Manekenka Brooks Nader (24) ostavila je malo prostora mašti u oskudnom cvjetnom bikiniju u kojem je fotkana na plaži u Miamiju.

Ljepotica koje se proslavila kada je 2019. godine pobijedila na natjecanju "Sports Illustrated Swimsuit's Model Search" i završila na stranicama poznatog časopisa odjevena samo u badiće, na plaži je privlačila poglede i izmjenjujući strasti sa svojim 10 godina starijim suprugom Billyjem Haireom.

Par nije skidao ruke jedno s drugoga i snimljeni su kako se ljube na ležaljci i u plićaku, prenosi Daily Mail.

Atraktivni supružnici, koji ovih dana slave prvu godišnjicu braka, već su ranije ovog tjedna punili medijske stupce svojim strastvenim fotkama s plaže, a i tada je Brooke mamila uzdahe u još jednom minijaturnom bikiniju.

Inače, par se u prosincu prošle godine vjenčao nakon tri godine veze. Imali su 310 gostiju na ceremoniji u New Orleansu.

"Naš veliki dan bio je ispunjen magijom i ljudima koje najviše volimo, a koji su doputovali iz cijelog svijeta, što nam je jako značilo", rekla je Brooks svojedobno za Daily Mail.

1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Zanimljivosti Ovako je izgledala '91. godine u filmu koji ju je proslavio, a pogledajte kako zanosna brineta izgleda danas

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS