tajno vjenčanje?

Pokazao prsten i pokrenuo nagađanja da su on i zaručnica već stali pred oltar, otkrile su ga tetovaže

showbuzz DNEVNIK.hr

Najstariji sin Davida i Victorije Beckham pokrenuo je nagađanja da su on i njegova djevojka već uplovili u bračnu luku, a otkrili su se fotkama na Instagramu.

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz iznenadili su sve viješću o zarukama nakon samo devet mjeseci veze, a sada su pokrenuli i glasine da su već uplovili u bračnu luku.

Nicola je na Instagram storyju objavila nekoliko fotki uz koje nije stavila nikakav opis, a obožavateljima nije trebalo dugo da pokrenu diskusiju o tome da je mladi par stao pred oltar. Na fotografijama se vide samo detalji, no čini se kako Brooklyn na ruci nosi vjenčani prsten. Otkrile su ga tetovaže, a njihovi glasnogovornici nisu otkrivali još nikakve detalje.

25-godišnja glumica posljednjih se dana hvali prstenom vrijednim 200.000 dolara gdje god da se pojavi, a blještavi dijamant teško je ne uočiti.

Brooklyn i Nicola zaručili su se kada je on kleknuo pred nju u prisutstvu njezine obitelji, a kasnije su sretne vijesti podijelili i s obožavateljima.

"Prije dva tjedna pitao samo svoju srodnu dušu želi se udati za mene i rekla mi je da. Najsretniji sam muškarac na svijetu. Obećajem da ću biti najbolji suprug i najbolji tata jednoga dana. Volim te dušo", napisao je Brooklyn onda na Instagramu.

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Glazbeni mogul pao s bicikla i ozlijedio leđa, hitno su ga prevezli u bolnicu gdje čeka operaciju

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS