Okupili se brojni poznati

Tuga na komemoraciji Marine Tucaković: Karleuša neprestano brisala suze, a plakale su i druge zvijezde iz regije

showbuzz DNEVNIK.hr

Brojni poznati okupili se na komemoraciji Marine Tucaković koja je prije dva mjeseca izgubila bitku s teškom bolesti.

U rezidenciji Stari dvor u Beogradu održana je komemoracija za Marinu Tucaković koja je preminula prije malo više od dva mjeseca.

Čast pokojnoj autorici nekih od najvećih regionalnih hitova došle su odati brojne zvijezde kojima je pisala pjesme, a rijetki od njih su uspjeli obuzdati emocije.

Među najutučenijima bila je Jelena Karleuša koja je cijelo vrijeme maramicom brisala suze, a tješila ju je kolegica Dragana Mirković kojoj su se oči također zasuzile.

Fotografi su snimili i ožalošćenog udovca Aleksandra Radulovića koji nije mogao sakriti tugu s lica, a od poznatih su se na komemoraciji pojavili i Dara Bubamara, Ana Nikolić, Željko i Jovana Joksimović, Goga Sekulić, Milica Todorović, Saša Kovačević, Milica Pavlović i mnogi drugi.

Podsjetimo, Marina Tucaković je 19. rujna ove godine izgubila bitku s karcinomom dojke s kojim se borila od 2018. godine i preminula je u KBC Dragiša Mišović u Beogradu gdje je provela zadnje dane nakon što joj se stanje pogoršalo.

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Zanimljivosti Majka ju je natjerala da s 10 godina pozira za Playboy, a samo pet godina kasnije snimila je prve golišave scene i sablaznila javnost!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS