Opustila se

Posrnula pop princeza u minijaturnom bikiniju proslavila 38. rođendan i pokazala svoje "nesavršenosti"

Britney Spears, Sam Asghari (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Britney Spears proslavila je 38. rođendan u društvu voljenog dečka Sama Asgharija.

Nekoć je bila napopularnija tinejdžerska svijeta, nosila titulu slatkice koja je izbacivala hit za hitom i osvajala vrhove glazbenih top ljestvica. Ti najveći dani slave su daleko iza Britney Spears koja je, vjerovali ili ne, proslavila svoj 38. rođendan.

Britney je svoj dan odlučila provesti uživajući na bazenu jednog hotela u Miamiju, u minijaturnom bikiniju dok joj je društvo pravio 13 godina mlađi dečko Sam Asghari. Britney se, između ostaloga, već neko vrijeme bori s viškom kilograma, no čini se da ih je sada ponosno odlučila pokazati bez ikakvog ustručavanja i dokazati da se time više ne opterećuje, baš kao što ne bi ni trebala.

Baš takvu voli je i Sam, s kojim je u vezi od 2016. godine nakon što su se upoznali na snimanju njezinog spota, i koji je uz nju bio u najtežim trenucima kada je nedavno završila u klinici za mentalne bolesti.

Sam joj je povodom rođendana posvetio i preslatku čestitku na društvenim mrežama.

"Živimo, smijemo se, svađamo se ali najviše od svega se volimo. Postoji razlog zašto se svijet zaljubio u tebe. Možda si pop princeza ali prije svega si moja princeza", poručio joj je Sam.

Inače, neimenovani je izvor za Entertainment Tonight nedavno izjavio kako se Britney oporavlja jako dobro i kako je ono najgore iza nje.

"Britney se nastoji vratiti natrag na tračnice i sada se osjeća izvrsno. Obitelj je ponosna na nju i na korake koje je sama poduzela kako bi bila tu gdje je danas", izjavio je njoj blizak izvor.

Uz to je dodao kako su ona i Sam sretni zajedno ali i da ne žure s vjenčanjem.

"Britney i Sam su istinski sretni ali ne žure s brakom. On joj želi sve najbolje i sada uživaju u zajedničkim trenucima. Sam ju voli kao i njegova obitelj", rekao je izvor.

1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Ponosni tata Jole s velikim buketom cvijeća stigao po sina i suprugu Anu u rodilište

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS