Kao od majke rođena!

Britney Spears skinula sve sa sebe i proslavila vraćenu slobodu, fotke su izazvale pravu pomutnju!

showbuzz DNEVNIK.hr

Britney Spears na Instagramu je objavila fotografije na kojima pozira potpuno gola, a uz njih je poručila da uživa u slobodi.

Pop-princeza Britney Spears (40) uživa u vraćenoj slobodi pošto je nakon 13 godina njezinu ocu oduzeto skrbništvo nad njom.

Na Instagramu je već nekoliko puta istaknula koliko je sretna što ponovno ima kontrolu nad vlastitim životom i imovinom te može sama donositi odluke, a slobodu je sada proslavila i kao od majke rođena.

"Energija slobodne žene, nikad bolji osjećaj", napisala je Britney uz fotke na kojima pozira potpuno gola i na sebi ima samo cipele i visoke čarape, a strateške dijelove je jedva prekrila emotikonima.

Objava je skupila više od dva milijuna lajkova, a iako je Britney isključila komentare, fotografije se masovno dijele na društvenim mrežama i fanovi je podržavaju.

Njezine gole fotke objavio je, među ostalima, i američki reper The Game, pravog imena Jayceon Terrell Taylor, koji je uz njih poručio: "Oslobodite bandu".

Britney ovo nije prvi put da se skinula za Instagram i u posljednje vrijeme često objavljuje fotografije na kojima pozira u toplesu ili tangama. Nedavno je uspjela i zabrinuti fanove videom u kojem pleše, ispod kojeg su mnogi komentirali kako joj je potrebna pomoć.

Inače, Britney je u prosincu prošle godine sud izbavio iz skrbništva njezina oca, koji joj je posljednjih 13 godina kontrolirao život, i sada uživa u stvarima koje dugo nije smjela raditi, poput obične vožnje gradom u automobilu.

Početkom 2021. godine izašao je i dokumentarni film "Framing Britney Spears", a u njemu su otkriveni brojni dosad nepoznati detalji iz njezina privatnog života, među ostalim i kako joj je otac branio da vozi. U bonus scenama iz dokumentarca Britney je na pitanje kada se zadnji put osjećala slobodno odgovorila: "Kad samo smjela voziti svoj auto! Obožavam to."

1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Suprug koji je od nje stariji 31 godinu ne može joj se nadiviti, prije nje je ljubio jednu od najljepših žena svijeta

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS