Dugo se šuška

Brena progovorila o ''razvodu'': ''Ja sam uvijek kolateralna šteta''

showbuzz DNEVNIK.hr

Lepa Brena progovorila je o onome o čemu se dugo šuška – o razvodu!

Lepa Brena i Slobodan Živojinović imaju bračnu krizu i rastaju se, priča je to koja već neko vrijeme kruži estradnim krugovima. Šuškalo se kako Boba često maltretira pjevačicu, no sada je ona odlučila tome stati na kraj.

''Zbog uspjeha Granda i naših emisija ja sam uvijek kolateralna šteta: ili kradem struju, ili sam maltretirana… Valjda bi im bilo lakše da sam nečasna osoba koja ima zaštitu ''odozgora'' i koja je uspjela preko neke veze. Na žalost tih pojedinaca, ja sam normalna žena s malo većim kvocijentom inteligencije što se kod nas teško oprašta. Volim reći: svatko tko je normalan ovdje, zapravo nije normalan'', kazala je Brena o tome da ju suprug maltretira te otkrila je li ikada razmišljala o razvodu.

''Brak je za mene sveta oaza mira i najbolji prijatelj života', kazala je Brena koja je nedavno progovorila o zdravstvenim problemima.

''Samo pored pravog muškaraca možeš biti prava žena. Boba je kreator naših najvećih poslova i našeg privatnog života. Pravo je uživanje biti pored takvog čovjeka i pratiti ga! Od početka smo bili zauzeti svojim profesijama jer je svako u onome što radi bio najbolji. Taj se trend nastavio i u braku, što nas je vjerojatno i održalo. Ne znam kako žive ljudi koji su 24 sata usmjereni jedno na drugo'', otkriva Brena za srpski Glossy.


 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS