Neobična najava

Brad Pitt 'oprao' Rihannu: 'Njezin život je jedan veliki neuspjeh'

showbuzz DNEVNIK.hr

Slavni glumac sve je iznenadio svojim govorom!

Slavni glumac Brad Pitt sudjelovao je na dobrotvornoj večeri Diamond Ball koju je organizirala Fondacija Clara Lionel, a na čijem je čelu slavna pjevačica Rihanna. Brad je dobio zadatak prezentirati pjevačicu, a nitko nije očekivao da će glumac sve okrenuti na šalu.

Angelina Jolie i Brad Pitt svađali su se na balkonu hotelske sobe

'Rihanna. Ljudski fenomen. Ikona kulture. Provokatorica...A tek taj glas', započeo je Pitt i nastavio: 'Puno sam se puta zapitao ono što se i vi pitate upravo sada: što je, dovraga, pošlo krivo? Pogledajte ovu mladu djevojku, punu nada i snova, cijeli život je pred njom. Što se dogodilo? To nije lijepa priča...'

'Kao i mnogi drugi, Rihanna je došla na surove ulice New Yorka kada joj je bilo 16 godina i vrlo brzo došla u loše društvo koje vodi zloglasni lik, poznat kao Jay Z. Oni koji ga ne znaju, Jay Z je zao vođa poznat po izdavanju hit albuma. Od tada je sve krenulo nizbrdo', rekao je Brad i nasmijao okupljene, piše Us Weekly.

Svoj govor slavni je glumac završio komplimentima na račun ljepotice s Barbadosa, čiji je život u šali nazvao 'njenim velikim neuspjehom'.

'Do svoje 26. godine, Rihanna je, nažalost, imala samo 13 singlova koji su bili broj 1, prodala je samo 54 milijuna albuma, osvojila jadnih 7 Grammyja i 11 Billboard nagrada. Ima samo 90 milijuna fanova na Facebooku, 40 milijuna na Twitteru i samo je jednom bila proglašena najutjecajnijom osobom prema časopisu Time. Na svijetu žive milijarde ljudi, a ona je pomogla samo nekoliko milijuna ljudi da imaju bolji život... Njezina postignuća su još više razočaravajuća: producentica, modna dizajnerica, glumica, zabavljačica, a ponekad i pjeva', zaključio je Brad, a Rihanna mu nije zamjerila na ovakvom, originalnom predstavljanju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS