Nema do Brada

Danas je 56-godišnji šarmer kojem nema premca, no nisu sve njegove faze bile toliko laskave

Brad Pitt (Foto: Getty Images) getty images 1/5 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Jedan od najslavnijih holivudskih glumaca današnjice, Brad Pitt, proslavio je svoj 56. rođendan, a mi smo se prisjetili svih njegovih modnih faza.

Brad Pitt danas slovi za jednog od najšarmantnijih glumaca današnjice, a svakom svojom novom ulogom dokazuje kako je veliki miljenik publike, ali i veliki glumac nestvarnog glumačkog talenta. Brad već desetljećima fascinira javnost svojim privatnim životom i ljubavnim vezama, ali i samom svojom pojavom. 

Naime, tijekom godine drastično je mijenjao svoj imidž, pa je tako od plavušana duge kose koji voli "hobo" look postao uglađeni gospodin savršene frizure i brade. Često su tabloidi pisali i o tome kako je mijenjao izgled sukladno mijenjaju ljubavnih partnerica. Tako je za vrijeme braka s Jennifer Aniston imao iste pramenove kao i ona, a za vrijeme veze s Gwynteh Paltrow istu nijansu plave kose kao i ona. 

Neovisno o svemu, ovaj 56-godišnjak uvijek je znao kako razoružati ženski dio publike, a iako danas možda neke njegove stilske eksperimente ne bismo proglasili pretjerano laskavima, jedno je sigurno - Brad je uvijek znao isfurati što god je htio. 

Inače, Bradova karijera vinula se u nebesa devedesetih godina prošlog stoljeća nakon što se pojavio u nekoliko velikih holivudskih filmova. Prvi veliki uspjeh donio mu je film "Dvanaest majmuna" iz 1995., a za tu je ulogu dobio i svoju prvu nominaciju za nagradu Oscar. Sve uloge nakon toga samo su koristile Bradu, pa je on tako danas ovjenčan s čak pet nominacija za tu prestižnu nagradu, a jedan zlatni kipić osvojio je za produkciju filma "Dvanaest godina ropstva". 

Pitt se inače u popularnim medijima često navodi kao jedan od najatraktivnijih muškaraca današnjice, a njegov sjaj ne blijedi s godinama. Ne čudi stoga što nosi i titulu velikog zavodnika. Pod njegovim su šarmom poklekle mnoge slavne ljepotice, a medijski su najpopraćeniji bili njegovi brakovi s Jennifer Aniston i Angelinom Jolie. 

Jennifer je upoznao davne 1998., a vjenčali su se 2000. Iako su nekoliko godina slovili kao jedan od rijetkih stabilnih i sretnih parova Hollywooda, Brad i Jennifer neslavno su završili. Naime, on se na setu snimanja filma "Gospodin i gospođa Smith" zaljubio u svoju kolegicu Angelinu Jolie i započeo s njom strastvenu aferu. Uskoro je napustio svoju suprugu Jennifer, a javnost i glumački svijet zbog toga ga je žestoko osudio. 

Angelina i Brad iz svog braka imaju šestero djece, od čega je troje biološke. Ni godinu dana od kada se razveo s Jennifer Aniston, Brad je već očekivao svoje prvo dijete s Angelinom, a počelo se šuškati kako je propasti njegova prvog braka kumovala upravo njegova želja da postane otac, dok Aniston za to nije htjela ni čuti. 

Brad i Angelina vjenčali su se 2014. godine, no na kraju su i oni poklekli pod pritiscima, pa je njihov razvod finaliziran ove godine. 

S obzirom na to da je ljepotan Brad sada ponovno slobodan, ne ćemo se začuditi ako ga mnoge slavne dame počnu salijetati. Tko bi odolio frajeru takvog kalibra?

1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Friško slobodan Bruno Petković koketirao s Donnom Vekić u centru Zagreba: Imamo li novi par?

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS