Stare rane

Fatalnu Angelinu teško je zaboraviti: Brad Pitt ne želi ozbiljnu vezu s profesoricom Neri, prioritet su djeca

Brangelina 1 (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

54-godišnji glumac Brad Pitt od početka godine navodno ljubi MIT profesoricu Neri Oxman.

SLAVNI glumac još uvijek nije spreman za ozbiljnu vezu.

Iako su prošle gotovo dvije godine od jednog od najvećih holivudskih razvoda, onog između glumačkog para Brada Pitta i Angeline Jolie, čini se kako niti jedno od njih još uvijek nije spremno za novu vezu.

Brangelina (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Podsjetimo, Brad se u fatalnu Angelinu zaljubio na setu filma "Mr. and Mrs. Smith" 2004. godine. Ona je godinu dana prije finalizirala razvod od glumca Billyja Boba Thorntona no on je tada i dalje bio u braku s glumicom Jennifer Aniston, a nakon što su slike s Angelinom obišle svijet, Jennifer je zatražila razvod, a Angelina je dobila epitet razaračice brakova. U 12 zajedničkih godina u kojima se činilo kako je među parom sve u najboljem redu, duo se vjenčao na intimnoj ceremoniji u Francuskoj, dobio troje biološke djece te posvojio dvoje, a Brad je priznao i najstarijeg Angelininog sina Maddoxa kojeg je ona posvojila iz Kambodže još u vrijeme dok je bila u braku s Billyjem.

Pitt i Aniston (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

No u rujnu 2016. godine uslijedio je šok kada se saznalo da se par rastaje, a razvod nije bio nimalo civiliziran kako se očekivalo od samozatajnog para: razne optužbe pljuštale su sa svih strana, a uglavnom su se ticale Brada i njegove ovisnosti o alkoholu, kao i navodnog fizičkog i psihičkog zlostavljanja Angeline i djece, a spominjale su se i brojne njegove prevare. A kako to obično biva u Hollywoodu, priča je s vremenom izgubila na važnosti, a ono što je Brangelinu ponovno vratilo na stranice žutog tiska bila je MIT profesorica Neri Oxman za koju se već mjesecima priča kako je osvojila jednog od najzgodnijih frajera u Hollywoodu.

Neri Oxman (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

42-godišnja profesorica navodno je 54-godišnjeg glumca osvojila još početkom 2018. godine no prema posljednjim šuškanjima na portalu Entertainment Tonight, par se na negovo inzistiranje samo povremeno druži jer glumac i dalje nije spreman za ozbiljnu vezu. "Nisu službeno zajedno jer Brad nije spreman za nešto ozbiljnije. Sada je fokusiran na svoju karijeru i djecu koja su njegov prioritet. Izlazi na spojeve i uživa no nema govora o nečem ozbiljnijem", otkrio je nepoznati izvor za spomenuti portal.

"Kad ne radi i nije s djecom, Brad izlazi s prijateljima no voli ostati i doma te se družiti s dragim ljudima. Brad i Neri se odlično zabavljaju pa će vidjeti gdje će ih to odvesti."

Čini se kako je danas 43-godišnju Angelinu doista teško zaboraviti i preboljeti, a nju su od prekida također povezivali s raznim muškarcima, među kojima je i glumac Jared Leto no glumicu se u javnosti može vidjeti isključivo sa šestero djece od koje se ne odvaja. Radi se o 16-godišnjem Maddoxu, 14-godišnjem Paxu, 13-godišnjoj Zahari, 12-godišnjoj Siloh te 9-godišnjim blizancima Vivienne i Knoxu koji su joj najdraže društvo, a otkad je ponovno slobodna, glumica blista.

Angelina Jolie i djeca (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Tijekom ljeta, Brad će po sudskom nalogu imati više vremena za druženje s djecom, s obzirom na to da će njihova majka za to vrijeme snimati film "Maleficent 2" u Velikoj Britaniji.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS