To je pola stoljeća

50 godina! - Zar stvarno?

showbuzz DNEVNIK.hr

Jedan od najpopularnijih i najuspješnijih glumaca današnjice, Brad Pitt, danas je napunio 50 godina! On i naš odabir za rubriku srijedom - SHOWBUZZ loves!

Dok se pričalo kako će mu Angelina za rođendan darovati otok u obliku srca u blizini New Yorka, od slavnog muzeja Madame Tussauds dobio je novu voštanu figuru - njega i Angeline!

Iako je napunio 50 godina, možemo reći da Brada Pitta godine maze. Tek pokoja bora pokazuje pola stoljeća u životu jednog od najuspješnijih i prema mnogima najzgodnijih glumaca današnjice.

I umrljan blatom, potpuno je neodoljiv!

Šarmantne borice vidljive su i na novoj voštanoj figuri koju je povodom rođendana glumca napravio slavni muzej Madame Tussauds. Figure su rađene upravo prema slavnoj sceni s Angelininom nogom s Oscara 2012. godine.

Slavni par već mnogo godina plijeni svu pozornost medija, podjednako kao i Bradova glumačka karijera.

Na glumačkoj sceni je od 1987. godine, no zamijećen postaje 90-ih godina snimajući filmove 'Thelma&Louise', 'Intervju s vampirom', 'Sedam', 'Legenda o jeseni' te '12 majmuna' koji mu je donio Zlatni globus i nominaciju za Oscara.

Iako se i publika i kritika slažu u izvrsnosti Bradove glume, posljednja velika nagrada koju je Brad osvojio bio je upravo taj Zlatni globus 1996., iako je za Oscara bio nominiran još tri puta.

Posljednjih godina Brad se uspješno okušava i u producentskim vodama, od kojih je posljednji film '12 godina ropstva' osvojio 7 nominacija za Zlatni globus. Možda se Oscar ove godine za jubilarni rođendan ipak osmijehne Bradu Pittu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS