Evo tko je ona!

Bivša misica donijela je dašak Hollywooda na sarajevski crveni tepih, svi i dalje pamte njen povijesni uspjeh na izboru ljepote prije dva desetljeća!

Džejla Glavović Armin Durgut/Pixsell 1/9 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Manekenka Džejla Glavović oduševila je svojim izdanjem na crvenom tepihu Sarajevo Film Festivala.

Bosanskohercegovačka manekenka Džejla Glavović prošetala je crvenim tepihom Sarajevo Film Festivala i sve oduševila svojim izdanjem.

U haljini rose gold boje sa sitnim resicama istaknula je preplanulu put, a mnogi su primijetili i njen izrazito dubok dekolte te visoki prorez na nozi koji je cijelom outfitu dao dozu seksipila.

Inače, Džejla je 41-godišnja bivša manekenka koja je 2002. godine proglašena za Miss Zemlje. Time je postala prva Bosanka koja je osvojila glavnu nagradu na nekom natjecanju ljepote.

2012. godine udala se za Mahira Očuza, a nakon umirovljenja osnovala je svoju agenciju za kasting modela.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Vlatka Pokos nakon prekida s bivšim ragbijašem objavila izazovni video, pokazuje mu što je izgubio?

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Halid Bešlić ponosno je pokazao unuka i unučicu blizance, ovako nasmijanog u javnosti ga već dugo nismo vidjeli!

Povezana vijest Nekad i sad Sjećate li se malog Džebrice? Svojom pojavom na crvenom tepihu obožavateljice je ostavio bez daha, evo kako danas izgleda!

Povezana vijest Celebrity Holivudska glumica prošetala je crvenim tepihom u Sarajevu, a svojim izdanjem pomalo je iznenadila prisutne

Povezana vijest Celebrity Jesu li ovo najodvažniji outfiti dosad u Sarajevu? Ovaj dvojac bio je najveći hit na crvenom tepihu!

Povezana vijest Celebrity Preslatki Kovačići uhvaćeni su u šetnji gradom, lijepa Izabel u podmakloj trudnoći sve je očarala u uskoj haljini!

Povezana vijest Celebrity Ronaldova Georgina više ne izgleda ovako, drastična promjena imidža podijelila je mišljenja pratitelja: ''Tko je ovo?''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS