Ima svoj tip

Tenisač burne prošlosti potvrdio vezu s 20 godina mlađom manekenkom koja obožava golišave fotke

Boris Becker i Layla Powell (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

51-godišnji njemački tenisač Boris Becker potvrdio je vezu s 31-godišnjom manekenkom Laylom Powell.

Boris Becker na Wimbledonu je potvrdio ono o čemu se šuška još od početka godine.

51-godišnji njemački tenisač Boris Becker potvrdio je vezu s 31-godišnjom manekenkom Laylom Powell nakon otprilike 4 mjeseci šuškanja da su više od prijatelja.

Za potvrdu ljubavi odabrali su teniski turnir Wimbledon, a zanimljivo, slavni Nijemac polajkao je gotovo svaku fotografiju mlade manekenke na društvenim mrežama prije nego je pristala izaći s njim na večeru u ožujku.

A kada su u pitanju njezine fotografije na Instagramu, manekenka nema problema s onim golišavim kojima njezin profil vrvi.

Becker je trenutno u procesu razvoda od bivše supruge Lilly Becker s kojom je proveo ukupno 13 godina, od čega 9 u braku.

Zanimljivo, i Lilly je manekenka, pa se čini kako tenisač ima svoj tip žene. Šuškalo se kako je paru presudio njegov bankrot, no glasine nikada nisu potvrđene. Par zajedno ima i sina Amadeusa, a ovo je bivšem teniskom asu drugi krah braka.

Podsjetimo, Becker je od 1993. do 2001. godine bio u braku s dizajnericom Barbarom Feltus s kojom ima dva sina. Za vrijeme braka prevario ju je s tadašnjom konobaricom Angelom Ermakovom koja je nakon skandala postala uspješna manekenka, a s njom je dobio kćer Annu. Ubrzo nakon toga, Barbara je zatražila razvod.

No, niti s Lilly razvod nije prošao mirno, jer je u njihovom domu nekoliko puta morala intervenirati policija zbog žestokih svađa.

Posljednji put Boris nije bio u kući, već je navodno nizozemska manekenka stigla u vilu kako bi uzela svoje stvari, no njegovi rođaci zabranili su joj da ode s njima, pa je ona zvala policiju. Duo nikada nije komentirao glasine, no čini se kako su oboje pronašli svoju sreću na drugim adresama.

1/12 >> Pogledaj i ovo +8 Celebrity Za njim su uzdisale žene, mrzile njegove supruge, no on tvrdi da je dao svoje: "Starenje me udaljava od Hollywooda"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS