Potpuno je nepredvidljiva

Boje se da će (ponovno) puknuti pod pritiskom

showbuzz DNEVNIK.hr

Kako se približava prikazivanje X Factora uživo, producenti traže određeni vremenski odmak kao garanciju da Britney Spears ne bi napravila 'scenu' u showu.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Producenti se boje nefiltriranog sadržaja koji bi javljanjem uživo mogao izaći u javnost. Kako prenose američki mediji, producenti X Factora strahuju da bi se Britney mogla slomiti pod pritiskom sudskog procesa s bivšim menadžerom Samom Luftijem koji joj zaokuplja misli u posljednje vrijeme.
'Britney je svoj život vratila na pravi put ove godine. Svi oko nje trudili su se izvesti je na taj pravi put i svim silama se trude zadržati je tamo, a ovo što Lufti čini moglo bi sve upropastiti', izjavio je izvor blizak pjevačici.

>> Otkriveno je zašto je obrijala glavu prije pet godina!

'Insider' showa kaže kako nervoza raste jer nepredvidljiva Britney tek treba biti izložena javljanju uživo koje je puno pritiska, a zbog njezinih ispada tijekom showa, svi su 'na iglama'. 'Vremenski odmak je obično 7 sekundi, ovisi o TV kući mogu li to produžiti, ali svi su nervozni i nitko ne zna što možemo očekivati', potvrdio je izvor.

>> 'Pretukao me otac Britney Spears i prijetio mi smrću'

Producentima se ne sviđa ideja da se necenzuriranu Britney jednostavno otkrije svijetu onakvu kakva je. 'Iako producenti tvrde suprotno, Britney je odlazila s audicija, svi to znaju. 'Lako za audicije,imaju cijeli dan i mogu uzeti pauze, ali live show mogao bi imati loš domino efekt ukoliko ona ne može podnijeti pritisak', rekao je izvor.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS