Krpaju kako znaju

Domaća glumica progovorila o teškim danima za njezinu obitelj, otkrila i bez čega ne izlazi u dvorište

Bojana Gregorić Vejzović (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Bojana Gregorić Vejzović objavila je fotografije štete nakon zadnjeg potresa i otkrila da njezin muž Enes Vejzović pomaže majstoru s radovima.

Glumica Bojana Gregorić Vejzović (48) pokazala je kakvu je štetu napravio posljednji potres u Zagrebu u njezinu stanu. 

Bojana je objavila kratki video na Instagram storyju u kojem su vidljiva napuknuća po stropu. Glumica je usto otkrila da njezin muž Enes Vejzović (42) pomaže majstoru s popravkom stana, a pritom je obučen u bijelu potkošulju. 

 "Mi krpamo... u nadi da neće više jako rokati", napisala je Bojana. Glumica je u četvrtak pokazala da je pažljiva nakon dosadašnjih potresa u Zagrebu, pa nosi kacigu na glavi. 

"Točno mjesec dana od potresa u Zagrebu. Probat ću optimistično, to se od glumaca i dalje očekuje. Fashion izričaj od tada kod mene izgleda baš ovako. Moja majčica uvijek govori: 'Najbolje odjevena osoba je ona odjevena u skladu s prilikama!' Maska umjesto šminke, kaciga jer s krova klize crijepovi, pa kad izlazimo u vrt na kratku šetnju sa psom, šljem glavu čuva! Takve su prilike! Ovo desno je naša tavanska soba, dimnjak je točno iznad i prolazi kroz sobu te 'srce' cijele zgrade, a sreća, zaobilazak direktnog udara ili sam Bog sačuvao nas je 22. 3. 2020!" napisala je Bojana pokraj fotografije. 

1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Utrenirano tijelo pokazala je u mini bikiniju pored 15 godina starijeg dečka, vježbanje se isplatilo!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS