zaljubljeni kao prvog dana!

Rijetki znaju da je naša glumica starija od supruga, a oni uspješno prkose stereotipima već 16 godina

Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović (PR) 1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović na Instagramu su obilježili 16. godišnjicu braka romantičnim fotografijama.

Naš glumački par Bojana Gregorić Vejzović (49) i Enes Vejzović (44) slave 16. godišnjicu braka.

Bojana je tim povodom na Instagramu objavila niz njihovih romantičnih fotografija na kojima se ljube, a uz njih je napisala: "Moj početak i kraj".

"Divni ste", "Predivni", "Pa koliko ste lijepi", "Predivno zračite zajedno", "Jednostavno ljubav", neki su do komentara koje su dobili uz brojne čestitke za godišnjicu.

Enes i Bojana čine jedan od najskladnijih parova na domaćoj sceni i uspješno prkose stereotipima jer, osim što zajedno rade, ona je od njega starija pet godina. Supružnici zajedno imaju sina Raula i kći Zoe.

Enesa smo imali priliku gledati u popularnoj seriji Nove TV "Dar Mar", u kojoj je glumio načelnika Juru Brkljaču i čije je finale emitirano pred sam kraj prošle godine.

Glumac je u 2020. zaplivao i redateljskim vodama te je jednu od uloga u svojoj predstavi "Obavezan smjer" dodijelio i Bojani, a za DNEVNIK.HR je otkrio kako im je bilo raditi zajedno.

"Odlično jer taj rad nikada ne prestaje; dakle proba je završila, kolege glumci su otišli, a Bojana i ja dalje isprobavamo", kazao je kroz smijeh te je naglasio i kako pripadnost istom zanimanju vidi kao prednost u braku.

1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Suprug koji je od nje stariji 31 godinu ne može joj se nadiviti, prije nje je ljubio jednu od najljepših žena svijeta

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS