Najbolje ljeto!

Blanka Vlašić prvi put pokazala goli trudnički trbuščić: Pozirala je na plaži, a uživa s još jednom trudnicom!

Blanka Vlašić Instagram 1/20 >> Pogledaj i ovo +9 Galerija

Blanka Vlašić prvi je put pokazala svoj trudnički trbuščić pozirajući uz more.

Blanka Vlašić prvi je put konačno pokazala i svoj goli trudnički trbuščić. Pratitelje je razveselila objavom na Instagramu na kojoj pozira sjedeći na plaži i uživa jedući lubenicu.

Blanka je na glavu stavila slamnati šešir da se zaštiti od sunca i sunčane naočale, a na sebi nosi samo crne kupaće gaćice i narančasti gornji dio kupaćeg kostima.

''Najbolje ljeto ikad, a tek je krenulo…'' napisala je u opis fotografije.

''Trbuščić!!! Sretno!'', ''Predivna mama'', ''Puno sreće budućim roditeljima'', pisali su joj pratitelji u komentarima.

U priči na Instagramu Blanka je podijelila i fotografiju s prijateljicom koja je također trudna. Djevojke zajedno izlaze iz mora u Podgori, a Blanka je na fotografiju napisala da je biti trudna u isto vrijeme s prijateljicom jedan od ''friendship goals'', kako se u žargonu kaže.

Blanka je trudna već nekoliko mjeseci, a beba bi trebala stići krajem ove godine. Međutim, trudnički trbuščić vrijedno skriva iako ju je njezin suprug Ruben Van Gucht jednom otkrio snimajući je u automobilu dok je atletičarka spavala.

Ruben i Blanka živjet će na relaciji Belgija - Hrvatska, a sretan par često dijeli zajedničke trenutke. Da bebu jedva čekaju, Ruben se već pohvalio i na Instagramu pokazavši poklon za malog dječaka.

1/13 >> Pogledaj i ovo +9 Celebrity Kramarić pozirao u zagrljaju zgodne supruge pa otkrio u kojoj se susjednoj zemlji odmaraju

1/22 >> Pogledaj i ovo +18 Celebrity Rozga se u Splitu zabavljala s dvojicom poznatih glazbenika, a s jednim od njih su je povezivali godinama

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS