trenutno glavna zanimacija

Blanka Vlašić pokazala predmet od kojeg se njezin sinčić ne odvaja: ''I to zapravo nije igračka, iako je njegova najdraža''

Blanka Vlašić Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Blanka Vlašić na svom Instagram storiju objavila je fotografiju sina Monda koji sjedi te se pozonro igra sa svojom lošaticom.

Naša bivša atletičarka Blanka Vlašić pohvalila se svojim pratiteljima koja je to stvar koju njezin sin Mondo ne ispušta iz ruku.

Naime, riječ je o maloj špatuli, to jest lopatici. Blanka je fotografirala Monda koji sjedi na prostirci s lopaticom. 

"Špatula je njegova najdraža igračka, koja zapravo nije igračka'', dodala je Vlašić na fotografiju.

Inače, nedavno je sa suprugom Rubenom Van Guchtom i sinom odmarala u Budimpešti gdje su uživali u sportskoj manifestaciji.

Podsjetimo, Monda je dobila točno na svoj 39. rođendan.

Iako je prvo vezu s Rubenom skrivala pa onda iznenada otkrila da su se vjenčali i da čekaju bebu, Blanka je malo više privatnih detalja počela dijeliti otkako se rodio Mondo pa tako njezini pratitelji redovno uživaju u njihovim obiteljskim trenucima koje podijeli.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Gole grudi nakon plesa u plićaku sakrila je naljepnicama, ali uznemirujuće posljedice estetskih zahvata bile su jedino u što se gledalo

1/22 >> Pogledaj i ovo +18 Celebrity Vrsaljkova Kaja hvali se trudničkim trbuhom u posljednjim tjednima, zadnja fotografija otkriva da je datum sve bliže!

 

 

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS