uživa!

Blanka Vlašić nasmijala pratitelje novom objavom pa otkrila kako ju je suprug fino razmazio u trudnoći

Blanka Vlašić Instagram 1/21 >> Pogledaj i ovo +10 Galerija

Blanka Vlašić nasmijala je pratitelje novom objavom rekavši da čeka supruga da stigne kući s posla i odvede je na večeru.

Naša atletičarka Blanka Vlašić nasmijala je pratitelje i podijelila novu priču na Instagramu čekajući svojeg supruga.

Blanka je objavila fotografiju na kojoj podbočena na ruku sjedi ispred laptopa sa sunčanim naočalama, a čini se kako ju je suprug Ruben Van Gucht poprilično razmazio u trudnoći.

''Čekam supruga da stigne kući i odvede me na večeru…'' napisala je na fotografiji i označila supruga.

Ruben je radosno podijelio priču i napisao: ''Dobro došla natrag, mamice!'', a ne sumnjamo kako je požurio kući na ovako lijep poziv.

Blanka trenutačno čeka svoje prvo dijete s novopečenim suprugom, belgijskim novinarom Rubenom Van Guchtom, a nedavno je pokazala zaobljeni trbuščić u kupaćem kostimu. Otkrili su i da bi beba trebala stići krajem ove godine te da Blanka nosi sina.

Par je sve do vjenčanja od javnosti skrivao svoju vezu, kao i njezinu trudnoću, a otkako su stupili u brak, oboje žive na relaciji Hrvatska – Belgija te stalno jedno drugom posvećuju romantične objave na društvenim mrežama.

1/15 >> Pogledaj i ovo +11 Celebrity Najpoželjniji neženja opet ljubi? Ne odvaja se od zanosne kolegice koja izluđuje muškarce, a čak je 22 godine mlađa od njegove bivše!

1/26 >> Pogledaj i ovo +22 Celebrity Princ William iznenadio ponašanjem u javnosti i prisnim gestama, koje se kod njega ne mogu vidjeti često!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS