to je i najavila

Blanka Vlašić oglasila se prvi put nakon iznenadne udaje i objave trudnoće, pokazala je što radi zbog novopečenog supruga

Blanka Vlašić Instagram 1/10 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Blanka Vlašić na Instagramu je otkrila da putuje u Belgiju gdje živi njezin suprug Ruben van Gucht za kojeg se udala prošli tjedan, a zajedno čekaju i bebu.

Naša umirovljena atletičarka Blanka Vlašić iznenadila je javnost fotografijama sa svojeg vjenčanja koje je objavila na Instagramu, a otkrila je i da će postati majka.

Njezin suprug je belgijski novinar Ruben van Gucht, a vezu su uspjeli sačuvati u tajnosti do samog vjenčanja.

"Rekli smo da. Da jedno drugome u prekrasnom Splitu. Da zajedničkom životu u Hrvatskoj i Belgiji. Da za najveći dar koji smo do sada primili u životu: našeg sina koji će se roditi krajem ove godine. Ovo nam znači sve", napisala je tada Blanka.

Sada se oglasila prvi put nakon iznenadne udaje i objave trudnoće te je u svojim pričama na Instagramu otkrila da zbog supruga putuje u Belgiju.

"Nadam se toplijem vremenu ovaj tjedan u Belgiji", napisala je u opisu fotke na kojoj pozira s koferima i koju možete pogledati u galeriji.

Ruben je voditelj i sportski komentator na belgijskoj televiziji VRT, a zaposlen je i na radiju, pa će zajednički život s Blankom i njihovim sinom, kako su oboje najavili, graditi na relaciji Hrvatska - Belgija.

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Celebrity Prelijepa supruga pjevača jedne od najpopularnijih domaćih grupa nakon tajnog vjenčanja objavila sretnu vijest!

1/25 >> Pogledaj i ovo +21 Celebrity Marko Ciboci o šminki na muškarcima i tituli najstrožeg člana žirija: "Mnogi ljudi bježe od realnosti"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS