nije imala ni grudnjak

Jedna od najljepših plavuša vratila se u velikom stilu, nikome nije promaknuo njezin hrabri dekolte do pupka

showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica Blake Lively zablistala je u kombinezonu s dubokim dekolteom, a nikome nije smetalo ni očiti nedostatak grudnjaka.

Blake Lively ljepša je polovica jednog od najsimpatičnijih glumačko-ljubavnih parova, a sa svojim suprugom Ryanom Reynoldsom bila je na premijeri novog mjzukla ovog tjedna u New Yorku.

Za tu je prigodu odabrala naizgled decentni kombinezon, no sprijeda je bilo jasno da se radi o vrlo izazovnoj kombinaciji. Blake je imala dekolte do pupka, a bilo je jasno i da ispod toga nema grudnjak. Svoju vitku figuru ponosno je pokazala, a s velikim osmijehom na licu zaista je zablistala.

"Natrag na posa", napisala je lijepa glumica na Instagramu kasnije te je pokupila redom komplimente, a fotke joj je lajkalo preko dva milijuna ljudi. Blake se inače posljednjih mjeseci klonila medija te se posvetila obitelji, no čini se kako se odlučila vratiti pred kamere.

Blake i Ryan u braku su od 2012. godine, a sprijateljili su se na setu filma "The Green Lantern" 2011. godine, u kojem su glumili i da su zaljubljeni.

"Bili smo prijatelji dugo vremena, za što mislim da je najbolji način kako završiti s nekim u vezi", otkrio je Ryan jednom prilikom.

U prosincu 2014. godine rodila im se kći James, u rujnu 2016. godine Inez, a tri godine kasnije i treća kći Betty, čije je ime otkrila pjevačica Taylor Swift na svojem albumu "Folklore".

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Celebrity Danijela Martinović iskreno progovorila o odnosima, otkrila je i da vjeruje u srodne duše: "To ne mora biti muškarac..."

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS