KAKVO IZNENAĐENJE

NEVJEROJATNA BLAKE LIVELY Par dana nakon poroda došla na vjenčanje

showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica Blake Lively dosta je tajnovita oko svog privatnog života. No, u javnosti se pojavila fotografija na kojoj pozira s prijateljicom na vjenčanju i to samo par dana nakon što je rodila.

Blake Lively rodila je prije nekoliko dana. Detalji oko nasljednika omiljenog glumačkog para kriju se od javnosti, ali zato se lijepa glumica ne skriva u okrilju svog doma. Štoviše, Blake se pojavila među brojnim uzvanicima na vjenčanju svoje najbolje prijateljice. Cure su zajedničku fotografija kao uspomenu na vjenčanje objavile na Instagramu.

'Najljepša mlada na svijetu i najbolja prijateljica koju sam mogla poželjeti. Jessica, hvala ti što si mi sve. Volim te', napisala je Blake pored fotografije, a pohvale na račun izgleda nisu izostale. 'Ljepotice', Blake je zapravo najljepša mladenka', Kako to da si upravo rodila? Kako?', prokomentirali su pratitelji na Instagramu

Podsjetimo, Blake i Ryan Reynolds ponosni su roditelji malene djevojčice James koja je prije dvije godine stigla na svijet. Spol, kao i ime drugog djeteta još uvijek nisu poznati.


 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS