mlade pjevačke nade

Od Supertalenta do Dore: Karijeru su započeli u talent showu, a sad se bore za nastup na Eurosongu!

Maja Šuput, Filip Rudan (FOTO: Instagram) 1/16 >> Pogledaj i ovo +5 Galerija

Beta Sudar i Filip Rudan nastupit će na ovogodišnjoj Dori, a mi smo se prisjetili njihovih nastupa iz showa Nove TV "Supertalent", u kojem su oboje započeli karijeru.

Na popisu natjecatelja na ovogodišnjoj Dori našla su se dva imena koja su dobro poznata svim obožavateljima popularnog talent showa Nove TV.

Mlade pjevačke nade Betu Sudar i Filipa Rudana publika je upoznala kao natjecatelje u "Supertalentu", a sada će pokušati izboriti nastup na Eurosongu.

Beta je žiri "Supertalenta" oborila s nogu svojim moćnom izvedbom pjesme Celine Dion "Alone", kojom se predstavila na audiciji 2016. godine, a natjecanje je završila u polufinalu showa.

U Opatiji će se predstaviti pjesmom "Ma zamisli", a ovo joj neće biti prvi nastup na Dori. Mlada je Slavonka 2019. godine nastupila s pjesmom "Don't Give Up", a iako nije pobijedila, Beta je na hrvatskom izboru za pjesmu Eurovizije bila itekako primijećena.

Filip se u "Supertalentu" natjecao 2018. godine i dogurao je do samog finala, a publika ga je na prvu zavoljela. Stekao je i status zavodnika, a bio je i jedan od miljenika članice žirija Maje Šuput, koja ga je otvoreno simpatizirala. Publika posebno pamti njegovu izvedbu hit-pjesme "Perfect", koju je otpjevao u balonu, a mnogi su se složili da je svojim glasom uspio zasjeniti i velikog Eda Sheerana.

Rudan će se na Dori predstaviti s pjesmom "Blind", a ovo će mu biti prvi nastup na hrvatskom natjecanju za pjesmu Eurovizije.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS