Rekla je ''da''!

Ana Gruica uskoro će drugi put stati pred oltar, a prije nego što je našla onog pravog, ljubila je ove muškarce

Ana Gruica (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Splitska glumica Ana Gruica uskoro će po drugi put stati pred oltar.

Splitska glumica na Instagramu je objavila da se uskoro udaje za svog odabranika Borana Uglešića.

Radi se o Ani Gruici koja je prelijepi zaručnički prsten pokazala jučer na Instagramu, a ispod pjesme je ispisala riječi Rihannine pjesme "Diamonds". "Kako ne bi rekla da", napisala je glumica i fitness instruktorica koja je s uglednim psihijatrom u vezi godinu dana.

U splitskim se krugovima dugo šuškalo kako je on zbog nje ostavio dugogodišnju partnericu s kojom je dijelio stan, a prije Borana, Ana je ljubila pisca Hrvoja Šalkovića s kojim ima sina.

Ana i Hrvoje upoznali su se krajem 2014. godine i to sasvim slučajno na benzinakoj postaji, a Ana je tada istaknula kako ju je Hrvoje osvojio jer je inteligentan, šarmantan i jer je napisao više knjiga nego što su ih pročitali neki njezini udvarači.

No u prvoj polovici 2017. godine par je prestao živjeti na zagrebačkoj adresi, a Ana se tada vratila u Split. Navodno su im presudile nepremostive razlike, što je uobičajena praksa kod prekida poznatih parova. Iako imaju dijete, Ana i Hrvoje nikada nisu stali pred oltar, a kako je otkrila sama Ana, nikada nisu osjetili potrebu da to učine.

Prethodno je glumica bila udana za bivšeg bodybuildera i osobnog trenera Dijana Jahjefendića s kojim se rastala nakon svega godinu i pol braka te ukupno tri godine veze.

Ana je u veljači 2012. godine zamolila tadašnjeg supruga da se iseli iz stana, a po kuloarima se šuškalo kako im je presudila treća osoba, što je Ana demantirala.

Hrvoje je prethodno ljubio voditeljice Miju Kovačić te Lamiju Alečković

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS