uživa sa sinčićem

Šeta u sportskom grudnjaku 7 mjeseci nakon poroda: Ostavila je miljenika žena i iznenadila mnoge

showbuzz DNEVNIK.hr

Jenna Dewan iz prvog braka s Channingom Tatumom ima kćer Everly, a uživa u vremenu koje provodi sa 7-mjesečnim sinom Callumom kojeg je dobila sa zaručnikom Steveom Kazeeom.

Glumica i plesačica Jenna Dewan (39) sedam mjeseci nakon poroda ima savršenu vitku figuru i izaziva divljenje u sportskom izdanju. 

Bivša supruga Channinga Tatuma (40) prošetala je sa sinčićem Callumom u blizini svoje kuće u Los Angelesu dok je puštala psa da obavi nuždu. Jenna je izgledala odlično u donjem dijelu trenirke i crnom, sportskom grudnjaku koji je pokazao kako je brzo vratila svoju liniju koju najviše održava plesom. 

Dewan je bila bez šminke, u prirodnom izdanju i držala sinčića dok je koračao po travi, a onda ga je primila u naručje i pritom je blistala od sreće pa se vidjelo koliko uživa u majčinstvu. Jenna je prošlog mjeseca oduševila na Instagramu fotografijom na kojoj ima samo gaćice i sportski grudnjak. Istaknula je svoj trbuh koji ne izgleda kao od osobe koja je nedavno rodila. 

Glumica se u opisu slike našalila i otkrila da je objavom htjela privući pozornost. "Puno ljudi me pita o mojoj dijeti poslije porođaja i planu vježbanja i ja sam tu da budem sigurna da ste se registrirali kako bi glasovali. Glasujte ranije i glasujte kao da vam život ovisi o tome jer ovisi", napisala je Jenna. 

Inače, Dewan je dobila sina Calluma sa zaručnikom, glumcem i pjevačem Steveom Kazeeom (45) s kojim je u vezi od 2018. Iz prošlog braka s Tatumom ima kćer Everly (7), a par je iznenadio javnost kada je objavio da se razvodi jer su se činili kao idealan par.

"Javnost nas je vidjela u previše idealiziranom, romantičnom svjetlu, a ja sam shvatila da mi ne odgovara taj dinamičan život i da jednostavno više ne funkcioniramo skupa", objasnila je svojedobno glumica razlog njihove rastave.  

Jenna i Channing su se zaljubili na snimanju romantičnog plesnog filma "Step Up" iz 2006. te su se vjenčali 2009. 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS