emocije ju svladale

Zaručila se jedna od najljepših Hrvatica, nije mogla zadržati suze nakon prosidbe, a pokazala je i prsten

Mia Pojatina Miss Universe (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Mia Pojatina zaručila se za svog dugogodišnjeg dečka Filipa s kojim povremeno dijeli zajedničke fotografije na Instagramu.

Mia Pojatina (25), koja je 2018. ponijela titulu Miss Universe Hrvatske, zaručila se za svog dugogodišnjeg dečka Filipa, kako se čini, prema njezinim objavama.

Naime, Mia je podijelila Instagram story na kojem se vidi njezina ruka, za koju ju drži dragi, s prstenom nalik zaručničkom i otkrila je da se prosidba dogodila u petak u 19:27. 

Pojatina je objavila i snimku svog prijatelja na kojoj se vidi da se plače od sreće dok drži kutiju s prstenom. Vidi se i lice njezinog dečka koji ju prima za ruku i stavlja prsten pred objektiv. 

Lijepa Mia, koja je iz Nove Gradiške, povremeno na Instagramu dijeli fotografije s Filipom, a njegov je profil privatan. Prema pisanju domaćih medija par je počeo živjeti skupa nakon nekoliko mjeseci veze. 

Inače, Pojatina je diplomirala medicinsko laboratorijsku dijagnostiku na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu. Prva titula na izboru ljepote joj je bila pratilja Miss Sporta Hrvatske 2016., a 12 godina se bavila odbojkom. 

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Leonarda snimljena u javnosti prvi put nakon razvoda od Bobana, nasmijana je uživala u omiljenom društvu

1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Kristina Mandarina pohvalila se povratkom na posao koji ju je proslavio, no ovog puta nema agruma i skroz drukčije izgleda

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS