Uvijek ista!

Ovu okrunjenu domaću ljepoticu baš rijetko viđamo u javnosti, a uspješno taji i detalj iz privatnog života koji zanima mnoge

Ivančica Pahor Studio Marcela/PR 1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Ivančica Pahor okrunjena je titulom Miss turizma Hrvatske 2000. godine, nedugo nakon toga se povukla iz javnosti, a sada je iznenadila dolaskom na jedan događaj u Zagrebu.

Bivša Miss turizma Hrvatske Ivančica Pahor (39) nekada je bila rado viđeno lice na svim važnim domaćim događanjima, no posljednjih je godina rijetko viđamo.

Tako je sada iznenadila svojim dolaskom na događaj koji se ovaj tjedan održao u Zagrebu, a iako je dugo nismo vidjeli, nije je bilo teško prepoznati jer godinama izgleda isto.

Ivančica je za tu prigodu obukla poluprozirnu bluzu s izrezom na dekolteu i usku bijelu suknju, a u elegantnom izdanju je naglasila svoju besprijekornu figuru.

Na događaju se družila s još dvjema okrunjenim ljepoticama, bivšim Miss Universe Hrvatske Ivanom Delač i Ivanom Mišurom Vlaović, s kojima je pozirala i za zajedničku fotku.

Podsjetimo, Ivančica je titulom Miss turizma Hrvatske okrunjena 2000. godine, a ostvarila je i značajan uspjeh na svjetskom izboru, gdje je odabrana kao prva pratilja.

Izgradila je i uspješnu manekensku karijeru te je nosila revije naših najpoznatijih dizajnera, a nakon što se povukla iz javnosti, diplomirala je povijest umjetnosti, pa se posvetila slikanju, dizajniranju odjeće i izradi nakita.

Poznato je i da je bivša misica samohrana majka kćerkice Une, a svoj ljubavni život uspješno skriva od javnosti i ne zna se je li u vezi.

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Fotke Rakitića u gaćama nasmijale su poznate nogometaše, a od Neymara je dobio i prijateljski savjet!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS