život joj je plaža

Poslije prekida dane provodi polugola, a čini se da nakon 18 godina starijeg voditelja ljubi misterioznog muškarca

showbuzz DNEVNIK.hr

Shayna Taylor uživa s društvom na odmoru u Meksiku, a viđena je kako se često grli s misterioznim muškarcem.

Shayna Taylor (28), koja je privlačila pozornost javnosti kao djevojka voditelja Ryana Seacresta (46), uživa na odmoru u Meksiku. 

Manekenka s društvom provodi dane na plaži u gradu Tulumu u minijaturnim bikinijima. U ponedjeljak je viđena u badiću s uzorkom leoparda i donji dio bile su tangice koje su u prvi plan stavile njezinu pozadinu. 

Shayna je u svoj stajling za plažu iskombinirala i slamnati šešir, a cijelo je vrijeme izgledala veselo dok se družila s prijateljima, pogotovo kada ju je prijateljica fotografirala u plićaku. Usto je često grlila misterioznog muškarca, pa su se pojavila nagađanja da ponovno ljubi. 

Taylor često na Instagramu dijeli atraktivne fotografije, a uz manekenstvo se bavi holističkom kuhinjom i ima svoj podcast "A Sense of Well-Being". Sredinom prošle godine prekinula je osmogodišnju vezu s Ryanom, s kojim se ranije nekoliko puta mirila, no čini se da su zauvijek sve okončali. 

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Zbog urnebesnog videa koji je objavio Nižetiću se javilo pola naše estrade, on je prošao dobro, brine ga samo jedno!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS