emocije presudile

Hudson se odrekao svoje slavne djece: 'Oliver i Kate za mene su mrtvi!'

showbuzz DNEVNIK.hr

Kate Hudson i Oliver Hudson hollywoodska su braća koja su ostvarila zavidne karijere, no njihov biološki otac ne želi imati posla s njima!

Bill Hudson otac je glumaca Kate i Olivera Hudsona. I dok bi mnogi bili ponosni na uspjeh svoje djece, Bill nije jedan od njih. Zvuči nevjerojatno, no pjevač se javno odrekao svoje vlastite djece!

Kate Hudson privlačila poglede u seksi Versace haljini na reviji u Parizu

Pjevač i glumac dobio je Kate i Olivera u braku sa slavnom glumicom Goldie Hawn. Par se rastao 1980, a Goldie je nakon toga ušla u vezu s glumcem Kurtom Russellom kojega su Kate i Oliver  prihvatili kao vlastitog oca. Oni su danas odrasli uspješni ljudi s vlastitom djecom, ipak nedavni Dan očeva potaknuo je emocije nakon što su objavili na svojim Instagramima čestitku ocu Billu. To se njemu očito nije sviđalo.

Stigli slavni gosti: Kate Hudson već 'pegla' kartice po Dubrovniku

'Sretan dan ostavljanja', poručio je pogrdno Oliver te kritiku uputio Billu. Zatim je objavio i fotografiju s Kurtom na kojoj je poručio: 'Sretan dan očeva'. Očito je koga glumac smatra pravim ocem.

'Ne želim više nikada vidjeti tu djecu. Imam petero djece iz veza, no sada se smatram ocem samo troje djece. Olivera i Kate više ne poznajem kao svoju djecu. Želim ih zamoliti da prestanu koristiti prezime Hudson, više nisu dio mog života. Oliverova objava na Instagramu bio je zloban napad s predumišljajem. On je za mene sada mrtav, kao i Kate', poručio je Bill, piše Hollywood Reporter.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS