kći problematičnog nogometaša

Morala je držati badić od lateksa da joj grudi ne ispadnu: Unatoč hladnoći odradila golišavo snimanje

showbuzz DNEVNIK.hr

Bianca Gascoigne je posvojena kći Paula Gascoignea koji je bio u dvogodišnjem braku s njenom majkom Sheryl Gascoigne.

Manekenka i reality zvijezda Bianca Gascoigne (34) ima vojsku obožavatelja čiju je pažnju privukla golišavim fotografijama na svom Instagram profilu.

Upravo njih veseli vijest da Bianca snima seksi kalendar za 2021. godinu zbog kojeg je otputovala čak u Tursku. Pohvalila se slikom na kojoj pozira u minijaturnom bikiniju, čizmama i s kaubojskim šeširom na glavi, a sve se odvijalo u dvorištu luksuzne vile. 

Ipak, najviše je pozornosti privukao jednodijelni kupaći kostim od lateksa s dubokim izrezom na dekolteu i visoko podignutim donjim dijelom. Bianca, koja se ranije na Instagramu požalila da nije baš toplo i lijepo vrijeme, je u tom izdanju malo toga prepustila mašti, a u pojedinim trenucima je pridržavala badić kako joj ne bi ispale bujne grudi. Unatoč hladnom vremenu, kako se čini, reality zvijezda je profesionalno odradila snimanje. 

Inače, Biancu je posvojio umirovljeni nogometaš Paul Gascoigne dok je bio dvije godine u braku sa spisateljicom Sheryl Gascoigne. Zahvaljujući njemu obje su se proslavile, a Paul je poznatiji po incidentima izvan nogometnog terena nego igri pa mnogi smatraju da zato nije ostvario zavidnu karijeru. 

Bianca je ovog ljeta bila na našoj obali s dečkom Krisom Boysonom (32) koji je kao i ona reality zvijezda te je poznat po vezi s britanskom starletom Katie Price (42). Bianca i Kris su u vezi oko osam mjeseci. 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS