Trudnoća ili fileri?

Usnice su joj se udvostručile: Pogledajte kako sada izgleda Beyonce

showbuzz DNEVNIK.hr

Beyonce ima dvostruko veća usta no inače. Objavila je na Instagramu video u kojem je to itekako vidljivo. Fanovi se pitaju je li koristila filere.

Obožavatelji bruje o Beyonce, odnosno njezinim usnicama. Pjevačica je trenutno u drugom stanju, čeka blizance sa suprugom Jay Z-jem. Osim trudničkog trbuščića, iz dana u dan bujaju i njene usnice. Beyonce je, naime, tijekom dodjele Oscara na svojoj stranici objavila nekoliko fotografija, a svima su pažnju privukle usne, koje su se gotovo udvostručile.

Iako neki nagađaju kako je usnice napunila filerima, plastični kirurzi tvrde da to nije istina, već su njene usnice posljedica nakupljanja vode u trudnoći. "Trudnoća može uzrokovati oteknuće usnica, to je jedna od mogućih nuspojava drugog stanja", tvrdi estetski kirurg za Daily Mail. Iako trudnice češće vodu zadržavaju u nogama, gležnjevima i stopalima, nije neobično da se voda zadržava i u rukama te licu. Obožavatelji su oduševljeni njezinom pojavom, pa tvrde da mora smisliti način kako da ih zadrži i nakon poroda.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS